Pogledajte video

Ćiro otkazao Štimcu samo da zagrli 'sina' Borisa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Uvijek ga zovem svojim sinom. Imao sam danas obaveza prema reprezentaciji, ali rekao sam Štimcu da nema šanse da dođem. Idem svom sinu Borisu, na kojeg sam jako ponosan', kaže Ćiro.

'Sjećam se tog proboja kad sam ga prvi put vidio na maksimirskom stadionu. On bi bio avangard. Danas se igra nogomet, baš onako kako ga igra Boris Novković', rekao je legendarni nogometni trener Ćiro Blažević na snimanju rubrike 'Petkom s Petkom', u kojoj je gost bio popularni pjevač.

>> Mani Gotovac iskreno: Ja sam slaba žena

'Uvijek ga zovem svojim sinom. Imao sam danas obaveza prema reprezentaciji, ali rekao sam Štimcu da nema šanse da dođem. Idem svom sinu Borisu, na kojeg sam jako ponosan', počastio je Ćiro komplimentima Borisa, koji ga je nazvao svojom nesuđenom sudbinom.

Pogledaj i ovo showbuzz Petkom s Petkom Nikako ne propustite - kako izgleda kada se naše muškarčine uhvate pegle?

Novković je voditelju Daliboru Petku govorio i o svojim iskustvima s Eurosongom. 'Oko nas je bilo pozitivno ozračje, stalno smo bili veseli i nasmijani. I danas imam viziju što treba za Eurosong. Prije svega to je dobra pjesma i način na koji treba skrenuti pažnju na sebe', rekao je Novković kojeg su s pjesmom 'Vukovi umiru sami' iznenadile Ladarice. 'Bio je baš kao malo dijete. U Kijevu stalno je gubio sebe ili svoje stvari', rekle su Ladarice.

O tome kako je upoznao prijatelja Denisa Dumančića, kako se postaje dijelom njegova banda, koje se životinje boji te kako danas gleda na svoju nesuđenu nogometnu karijeru pogledajte u videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene