kad zasvira tambura

'Kad vidiš da si narod malo popije, e onda moraš zapjevati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je navršio 70 godina, u njemu je još uvijek duh zaigranog dječaka koji kroz život kroči pjesmom.

U društvu Borisa Ćire Gašparca jednostavno vam ne može biti dosadno. Uvijek je raspoložen za pjesmu. Ova mu je godina u znaku dva velika jubileja. Slavi 70. rođendan i 50 godina karijere. 'Bitno je da čovjek ima snage i volje i da ga zdrablje služi. Bez obzira što me sekiraju moji zdravstveni problemi, što slabo vidim, što malo malo padnem pa se polomim, sve se to popravi ali ukupno, htio bih živjeti jako dugo da još puno toga zabilježim, da još puno toga kažem', rekao je Ćiro.

Svirao sa Severinom, a onda postao najbolji tamburaš: 'Dobro je biti kralj'

I sada itekako uživa u životu. Okružio se samo stvarima i ljudima koje voli. 'Glazba, priroda, ljudi, druženje, prijateljstva, djeca. Evo sad imam dva unuka i veselim se', rekao je Ćiro. Iako je velik gurman, Ćiro u kuhinju s kuhačom i pregačom rijetko zalazi. 'Ja sam čovjek koji slabo vidi pa nikad ne znam jel meso pečeno, pa ga uvijek prepečem. Isto tako ne znam kad nešto se kuha, da li je to kuhano ili nije kuhano pa onda tako metnem glavu, u isto vrijeme imam saunu, tako buljim u rajniku', našalio se Ćiro.

Jedan od omiljenih predstavnika tamburaške glazbe i danas često nastupa. Katkad zapjeva i na nekom vjenčanju, na koje dođe kao gost kako bi malo zagrijao atmosferu. 'Da bi ti napravio štimung ti moraš u pravo vrijeme otpjevat pravu pjesmu. Prema tome, kad vidiš kad si narod malo popije, kad malo dođe u atmosferu, e onda moraš prave pjesme otpjevat i svi pjevaju s tobom', otkrio je Ćiro.

Više o Ćiri saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene