Iskreno

OVO SMO ČEKALI Ćiro napokon progovorio i o seksu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josipa Pavičić Bernardini otkrila je koliko joj se život promijenio otkako je pobijedila tešku bolest.

Čega ste se odrekli u korizmi? Mi znamo čega su se odrekla poznata lica domaće javne scene, među kojima je i trener svih trenera Ćiro Blažević. Na druženju koje je upriličila Josipa je otkrila koliko joj se život promijenio nakon što je pobijedila tešku bolest.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

'Ne dam se ja tome, ja sam napravila sve što sam mogla, bit će onako kako je najbolje za mene, ne dam se crnim mislim, najvrijednije što sam dobila je život i stvarno ga živim punim plućima, što bude - neka bude', rekla je Josipa. A punih usta uživali su mnogi ljubitelji ukusnih delicija.

Iako je vrijeme korizme, čini se kako hrana nije bila na listi odricanja. Legendarni Ćiro Blažević otkrio je da se odrekao seksa! 'Seksa sam se odrekao još odavno, sve poroke, makar bili i banalni, sam se odrekao. Ulovili ste me sa cigaretom, to je jedino što mi Bog sigurno prašta', rekao je Ćiro. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene