50 nijansi sive

Trenutno najpoželjniji muškarac pred našim kamerama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za godinu dana u kina dolazi filmska adaptacija popularnog romana "50 nijansi sive". Nakon dugog išekivanja, ovih je dana konačno objavljeno tko glumi Christiana Greya, a sada je vrijeme i da upoznate glavnog glumca.

33-godišnji Charles Matthew "Charlie" Hunnam engleski je glumac i scenarsit. Publici je najpoznatiji po seriji Sinovi anarhije, gdje je igrao glavnu ulogu. Dijete je rastavljenih roditelja pa kaže kako su mu djetinjstvo i odlazak u školu ostali u lošim uspomenama.

Pogledaj i ovo showbuzz Seksi Sullivan Stapleton 'BIO SAM U KOMI, SREĆOM SAM PREŽIVIO' Seksi glumac otkrio sve o sebi!

Završio je studij filmske povijesti i teorije te je, malo po malo, nakon uloga u visokobudžetnim filmovima, dobio i svoju prvu veliku glavnu - onu u "50 nijansi sive", pa će glumiti Christiana Greya. Charlie već godinama pokušava uspjeti u Hollywoodu. Prije nekoliko godina napisao je scenarij za film VLAD, koji je kupila producentska kuća Brada Pitta.

>> Odabrani glumci za Pedeset nijansi sive - Dakota Johnson i Charlie Hunnam

''Bio sam jako frustriran sa svojom karijerom nisam dobivao posao koji sam želio. Finacijeri me nisu htjeli vidjeit na plakatu jer nisam bio dovoljno komercijalan, e onda sam odlučio uzet život u svoje ruke', pričao je Charlie našoj Ivani Nanut.

I dok je VLAD trenutačno na čekanju, nakon izlaska filma "50 nijansi sive", Charliju ne samo da će porasti cijena već i potražnja koju dugo godina priželjkuje. 50 nijansi sive je ostvarenje snova i za mladu glumicu i model Dakotu Johnson, koja je poznata kao kći Melanie Girffith i Dona Johnsona. Ona će u ovoj adaptaciji popularnog romana glumiti Anastaziju Steele.

Majka se već pohvalila na svom twiteru kako je ponosna na svoju kćer, a, osim što je, za razliku od Charlija, imala sretno i bezbrižno djetinjstvo, Dakota je već glumila u popularnoj američkoj seriji Ben and Kate i s glumcima poput Justina Timberlakea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene