Na našoj se estradnoj sceni neki vole više, neki manje, ali sigurno je kako su se među određenim celebrityjima rodila prava prijateljstva.

Galerija


Jedno od najčvršćih prijateljstava koje se rodilo iz mnogobrojnih suradnji zasigurno je ono Marka Grubnića i Maje Šuput. Oni dijele sve najvažnije trenutke svojih života pa je tako bilo nedvojbeno tko će dizajnirati Majinu vjenčanicu za najvažniji dan u životu svake žene.

Marko i Maja uvijek jedno drugom čuvaju leđa, a najbolje se prijateljice Marko ne bi odrekao ni za sav novac svijeta.

Vezani članci Marko Grubnić, Indira Levak, Maja Šuput i Nives Celzijus Anketa: Grubnić pozirao sa svojim anđelicama, kojoj je ovoga puta odabrao top-kombinaciju? Marko Grubnić i Maja Šuput Anketa: Maja, Indira ili Nives – za koju je damu Marko Grubnić odabrao najbolju kombinaciju?

"Ne mogu odgovorit na ovo, a evo i zašto. Zato što Maju Šuput volim najviše na svijetu a novci, nemojmo da se sad ti i ja tu lažemo, jako dobro znaš da ja volim novac tako da se ne bi ja tu odrekao ničega, ni Maje ni novaca. I novci i Maja to sjajno ide jedno s drugim", objasnio je Marko.

A svoje se jako dobre prijateljice ne bi odrekla ni Mia Dimšić. Nju i Domenicu glazba je zbližila poslovno, ali i privatno, pa nerijetko na društvenim mrežama dijele svoje zajedničke trenutke.

"Domenica mi je jedina prijateljica s estrade s koju baš smatram pravom, pravom prijateljicom kojoj govorim sve tako da ako mi želi uništiti karijeru može istog trena", izjavila je Mia. 

Karijeru joj zasigurno ne bi uništila, štoviše, Domenica upravo Miju često priželjkuje za neki novi duet:

"Miju Dimšić jer nekako sam se s njom baš povezala. Zbližile smo se dosta poslovno i privatno tako da mislim da smo baš jedan tandem", zaključila je Domenica. 

Još jedan dobar i pomalo nespojiv tandem čine bacačica diska Sandra Perković i modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Sandra često uskače u kreacije svoje bliske prijateljice i podupire njezin rad. 

"Kao i u svakoj vezi ljudi se upoznaju od samog početka. Vidite da je iz godine u godinu naša suradnja sve bolja i bolja. Ona poznaje mene, ja poznajem nju, naše želje su slične tako da isto mislimo i isto želimo tako da to nije problem", izjavila je Sandra.  

A da su kao sestre, potvrđuje i odnos pjevačice Danijele Martinović i harfistice Doris Karamatić, čiji je prvi susret bio već u rodilištu, a nerazdvojne su postale od prvog razreda osnovne škole. Svoje su prijateljstvo okrunile i trostrukim kumstvom. Danijela je trebala prisustvovati i Dorisinu porođaju, no planovi su se poremetili:

I za kraj jedno glazbeno prijateljstvo. Članovi grupa Pavel i Detour, uz to što stvaraju glazbu istog žanra, dijele i mnoge druge zajedničke vrijednosti pa se nerijetko druže do sitnih večernjih sati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Supruga dinamovca u haljini koju će drugi moći kupiti tek u studenom: "U početku sam ja uzdržavala njega"