Već provjerenom dvojcu, članovima MasterChef žirija Dini Galvagnu i Radovanu Marčiću u popularnom showu Nove TV pridružuje se treći član žirija, renomirano ime iz svijeta kulinarstva, Andrej Barbieri.


Već provjerenom dvojcu, članovima MasterChef žirija Dini Galvagnu i Radovanu Marčiću u popularnom showu Nove TV pridružuje se treći član žirija, renomirano ime iz svijeta kulinarstva, Andrej Barbieri.

Barbieri: 'Bit ću pravedan i strašno strog'

Vezani članci Slika nije dostupna Veliki znalac otkrio nam je tajnu svog uspjeha Slika nije dostupna Barbieri: 'Bit ću pravedan i strašno strog'

Karte su bačene na stol, igra započinje uskoro, a vrhunski majstor svog zanata, Andrej Barbieri, bez sumnje, sjajno će se uklopiti u stručni tim MasterChefa te pošteno suditi našim celebrityjima koji su hrabro zakoračili u trenutno najuzbudljiviju kuhinju. Za Andreja Barbierija kažu da je vrhunski kuhar, da ima čarobne ruke, ali i oštar jezik, a ovaj profesionalni kuhar kojeg smo u prethodnim sezonama upoznali u gastro duelima, sam o sebi i svojoj ulozi u Celebrity MasterChefu kaže:

'Bit ću pravedan i strašno strog. Očekujem od kandidata dosta truda i zalaganja, zato što svi imaju već neku uspješnu karijeru, do nje su isto došli trudom i zalaganjem, i mislim da će se to se nekako odraziti na tome što će kuhati kao i jelima koje će prezentirati. Postoje neke stvari preko kojih ne mogu prijeći, ali ono što ću najviše paziti je da to jelo bude ukusno'

Ovih dana snimao se promotivni spot za show koji ćemo uskoro imati priliku pratiti na Novoj TV, tako da su se članovi žirija ovom prilikom našli za pokeraškim stolom.

'Ovaj spot je malo drugačiji, 'filmskiji', znači ne televizijski jer smo redatelj Ivan Salaj i ja napravili jednu totalno filmsku priču, malo mističnu, malo pokerašku, tako da članovi žirija glume pokeraše' , rekao je Stanko Herceg, direktor fotografije.
Kreativni tim Nove TV dobro se zabavio radeći na ovom spotu.

'Dobra je bila atmosfera na snimanju, vrlo profesionalna, dugo nisam bio u ekipi koja tako profesionalno i tako detaljno radi', priznaje Radovan Marčić.

Ove sezone će gledatelji imati priliku gledati jednu vrlo zanimljivu partiju pokera, partiju u kojoj će nam MasterChef žiri dati na znanje tko će se sve priključiti kuhinji poznatih i slavnih, a ovog proljeća na testu će se naći kreativnost i kulinarska umijeća, glumaca, pjevača i dizajnera što će MasterChefu dati definitivno jedan dodatan začin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook