MasterChef 2014

VIDEO Trojac koji ima nimalo jednostavan zadatak

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sutra na programu Nove TV kreće najpoznatiji kulinarski show u Hrvatskoj. U Celebrity Masterchefu za štednjake će stati domaće zvijezde i svojim kulinarskim umijećem pokušati osvojiti strog žiri.

Gastrokritičar, kreator jelovnika, kazališni redatelj i producent Radovan Marčić od prve je sezone u žiriju Masterchefa. Ovaj 60-godišnjak čovjek je koji zna prepoznati talente, ali i uživati u hrani.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrili sve Što rade nakon završetka showa?

Kreće pravo natjecanje- strah među kandidatima!

Mene je u kuhanje inficirao moj dundo, dubrovčanin Ivo Supilo, koji je na žalost pokojni. On je bio veliki gurman', otkriva.

Nakon obilaženja restorana i tržnica s dundom, znatiželjni Radovan u jednom se restoranu i zaposlio. Za to je bila kriva jedna djevojka.
'Išao sam zaraditi novac da mogu ići jednoj djevojci u školu stranih jezika', rekao je Marčić.

Radovan je zaljubljenik u hrvatske nacionalne specijalitete, a ponajviše u dalmatinsku kuhinju. Kad kuha, kuha ono što je njegovu nepcu najmilije.

Imate jedan problem kod nas grumana. Kada počnete, vrlo brzo zavolite sve jesti, pa tako i sve druge kuhinje. I njemačku i švedsku za koje sam mislio da su loše', priznao je.

Dino Galvagno već je u prošloj sezoni letvicu očekivanja visoko postavio. No kaže da zapravo nije strog kako se možda na prvi pogled čini.

'Svaki put kada dam svoj komentar, dogodi se da kasnije razmišljam - mogao sam to i drugačije reći, to bi sigurno bolje shvatili', otkriva Galvagno.

Već provjerenom dvojcu, u popularnom showu Nove TV, Celebrity Masterchefu, ove se sezone pridružuje novi član žirija. Istrijan Andrej Barbieri renomirano je ime u svijetu kulinarstva. U prošloj sezoni Masterchefa gostovao je u izazovu šefa kuhinje. Ovog puta, kaže, ima teži zadatak.

Budimo realni, jedno jelo se može napraviti na 100 razlilčitih načina, a ni jedno nije krivo potpuno', rekao je Barbieri.

A tko je kumovao njegovom pozivu da postane kuhar te zašto se opirao pozivu glazbenika, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene