Opustio se

Filipu Šovagoviću presudio vepar!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je u četvrtfinalu pokupio lovorike za više nego originalan sendvič, Filip Šovagović se, čini se, malo opustio.

U sinoćnjem eliminacijskom izazovu u najglamuroznijoj kuhinji u Hrvatskoj - presudio mu je vepar. Vrata Celebrity MasterChefa za Filipom su se zatvorila, no zato je Filip otvorio dušu u intervjuu za In Magazin.

Pogledaj i ovo showbuzz I sve nasmijao Ma što je to servirao? Unio pravu pomutnju u slavnu kuhunju!

'Više nema opraštanja neoprostivog!'

Poznati glumac i redatelj Filip Šovagović, sinoć je napustio Celebrity Masterchef kuhinju. Njegova kulinarska kombinacija vepra s bukovačama i brusnicama te čipsom od krumpira, stajale su ga ostanka u showu.

Glumac u svoju obranu kaže kako ga je ponijela pobjeda iz prethodne emisije, pa se u eliminacijskoj borbi previše opustio.

'Bilo mi je jako teško, sve mi je izgorilo, pekao sam čips onak pol sata. Zaboravio sam da pečem čips. mislio sam da pečem krumpire u integralnom obliku', rekao je Filip.

S druge strane, ova je borba za Filipa bila i posebno osobna. Naime, za štednjakom pokraj njega stajao je njegov najbolji prijatelj, glumac Ranko Zidarić. Šova, kako ga prijatelji od milja zovu, kaže da bi mu zbog ispadanja Ranko s opravdanjem mogao ''vaditi mast'', no siguran je da to neće utjecati na njihovo prijateljstvo.

Cijeli intervju pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene