Poznati odvjetnik Čedo Prodanović odnedavno svoju veliku ljubav, glazbu, dijeli sa slušateljima zagrebačkog radija.


Malo tko je očekivao da će jedan od najpoznatijih odvjetnika u Hrvatskoj uspješno uploviti i u ulogu radijskog DJ-a. Čedo Prodanović već neko vrijeme dijeli svoju glazbenu strast sa slušateljima na zagrebačkom radiju Yammat. ''Moram priznati da su reakcije dosta pozitivne. Obzirom da sam ja u ozbiljnijim godinama mislio sam da će biti više sprdanja sa mnom, ali evo dosta se sluša'', otkrio je Čedo za IN Magazin te otkrio kako Jadranka reagira na njegovu ljubav prema glazbi.

Vezani članci Hanka Paldum (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Hanka Paldum u Lisinskom proslavila 45 godina karijere, na koncert došao i gradonačelnik Zagreba Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Bila je među deset najljepših na svijetu: Doznali smo čime se danas bavi Miss Hrvatske 1999. godine

''Ona to uzima kao dio moje izvrnutosti, pogotovo kad počnem kupovati CD-e kad smo negdje vani. Počistim sve police jer mi se sve sviđa i sve moram imati, a onda ne slušam poslije. Dakle, s jednom dozom tolerancije, ali da bude tišina'', kroz smijeh priča Čedo za kojeg malo tko zna da je pjevao u zboru. ''Jesam, pjevao sam u zboru profesora Vladimira Kranjčevića. Među nama su bili i pravi pjevači poput Josipe Lisac, pokojnog Šuteja... Imam ja dobar glas, možda čak bolji sluh nego glas, ali tada sam igrao rukomet i nisam imao toliko strpljenja pjevati'', otkrio je Čedo i dodao kako danas svoj posao zna raditi slušajući svoj omiljeni jazz. ''To je onako neka fina kulisa koja me opušta i osjećam se ugodno.Pa onda radiš i neugodne stvari lakše.

Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.