Poziv časnih sestara nije uvijek lako objasniti.


Posjetili smo samostan Svetog Vinka Paulskog, u samom središtu Zagreba i s redovnicama započeli dan molitvom. Tri časne sestre otkrile su nam zašto su ostavile svoj dom i obitelj. Što mislite, jesu li ikada bile zaljubljene?

Vezani članci Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela u božićnom izdanju: Novu pjesmu napisala joj je najbolja prijateljica Hana Huljić! Luka Nižetić U godini bez koncerata Luka Nižetić posvetio se svom restoranu: Od Gorana Ivaniševića do Janice Kostelić, evo koga je sve ugostio

'Dođe trenutak u životu u kojem se moraš osamostaliti, bilo da si se opredijelio za obiteljski život, bilo za Bogu posvećeni život. Moraš odrasti i preuzet konce života u svoje ruke', kaže časna sestra marija Zrno. 'Tako da će cijeli moj život biti poslanje - djeca, na neki način obitelj, ali u duhovnom smislu. Tako da mogu reć da se mogu ostvariti i kao čovjek i kao žena i majka. A muž? Imam najboljeg zaručnika na svijetu', otkrila je časna Marija. Što su nam još otkrile simpatične redovnice, pogledajte u prilogu IN magazina.