Što ih se dojmilo?

Čarobno blagdansko putovanje: Ivana Delač sa sinom uživala na Floridi, kući se vratila prepuna dojmova

Ivana Delač Ivana Delač DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač +0 Ivana Delač Galerija

Jedna od onih koja je ovogodišnje praznike provela daleko izvan Hrvatske je i bivša Miss Universe Ivana Delač. Ivana je putovanje u Ameriku darovala sinu, a njih dvoje su uživali u čarima Floride.

Iza Ivane Delač, poduzetnice i bivše Miss Universe, teško je životno razdoblje- razvela se od supruga, preselila se iz zajedničkog stana i sada iznova gradi život sa sinom Noom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

''Noa i ja smo veliki prijatelji, on je sad tinejdžer, škola mu je na prvom mjestu, odličan je učenik, potpora sam mu, a vidim i on meni'', priča Ivana. 

Iako su do sada blagdane provodili tradicionalno, ovaj put, kaže Ivana, trebala im je promjena:

''I nekako sam Noi odlučila za Božić darovati putovanje, išla sam s prijateljicom i njezinom djecom i bile smo kod prijateljice prvo u Boca Ratonu , a potom u Miamiju'', otkrila je. 

Osim razgledavanja grada, u Boca Ratonu posjetili su Centar za zaštitu prirode Gumbo Limbo, odnosno centar koji se brine o zaštiti morskih kornjača. Naime, plaže Južne Floride prirodno su stanište za njihovo gniježđenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac) on

''Pitala sam razlog zašto kornjače biraju plastiku, šta ne vide što papaju? Nažalost ne, čisti instinkt, gledala sam i rentgenske snimke abdomena, znači one u cijeloj potrbušnoj stjenki imaju samo i iskuljučivo palstiku i naravno da ona ugibaju'', priča Ivana. 

Dozu edukativnog sadržaja Ivana je pronašla i u Miamiju, u poznatom oceanariju plivala je s delfinima

Iako je kalendarska zima, u Miamiju se temperature kreću od 24 do 28 stunjeva. I zato ono što se ne propušta su poznate pješčane plaže:

''Kilometarske plaže su zaista očaravajuće i spajaju sva ta mala mjesta ili male gradiće, od sjevera prema jugu Floride i snaga oceana je zapanjujuća. 

''Poznati talijanski dizajner Gianni Versace ubijen je ispred svojeg doma 1997. Danas je njegova luksuzna vila hotel, ali i muzejsko mjesto s podužom listom čekanja za ulaz:

''I njegova vila je treća koliko sam shvatila najvažnija kuća u Americi. Prva je ona bijela u Washingtonu, druga kuća Elvisa Presleya i ova. Uređenje je dosta specifično, vrtovi izgledaju kao neke terme, gdje su naravno njegove pločice koje šaroliku izgledaju, ali sve u svemu vrlo bajkovito i lijepo'', priča. 

Bajkovito je bilo i cijelo putovanje, a Ivana se nada da će ga barem još jedom ponoviti

''Miami i Boca Raton, to je Amerika koju treba doživjeti, to je jedna posebna Amerika, a nisam vidjela New York, možda još da poželim New York kroz godine, tek mi je 40'', zaključila je Ivana. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +2 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene