Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Modna dizajnerica kaže kako se suosjeća sa gay zajednicom jer su i nju u hrvatskoj javnosti znali percipirati kao osobu koja je drugačija.


Dizajnerica Borna Rajić tijekom prošlog tjedna vratila se u Zagreb te stala pred kamere inMagazina.

Borna, koja iza sebe ima dva braka te četiri sina otvoreno je progovorila o tome želi li imati još djece te u kakvim je odnosima s bivšim supruzima.

Vezani članci Robbie Williams Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci Slika nije dostupna 'Ja sam uglavnom u ulozi dirigenta. Upregnem svakog u svoj dio posla'

'U lošim sam odnosima s bivšim supruzima jer, na neki način su se svi teško pomirili s činjenicom da su bivši', rekla je te na pitanje želi li još djece, odgovara: 'To mi je u karmi, a sad vidjet ćemo hoće li će se realizirati. Intuitivno osjećam da ću imati žensko dijete'.

Podsjetimo, 43-godišnja Borna je prvo bila u braku s Lukom Rajićem s kojim ima tri sina, Bornu Luku i Frana, a nedavno se rastala i od Francuza Rona Halea s kojim ima 3-godišnjeg dina Rafaela.
 

Vratila se u Zagreb zbog Gay pridea

Bornin razlog povratka bila je želja da podrži Gay pride koji se u Zagrebu održao prošlog vikenda.

>> Borna Rajić o svom osebujnom stilu: 'Sad kupujem samo cipele i torbice'

'Povod mog dolaska je istospolnim brakovima. Smatram da je naša dužnost državljanina, građanina koji preuzima odgovornost za društvo u kojem živi, da u određenim situacijama svoje razmišljanje iskaže glasovanjem, a ponekad i protestima i javnim istupima. Mene malo žalosti što se to dešava u našem društvu i doima me se pomalo arhaično s obzirom na vrijeme i okolnosti u kojima živimo i u kojima smatram da je jedno od osnovnih prava čovjeka pravo na različitost', ispričala je Borna pred kamerama inMagazina.

Modna dizajnerica kaže kako se suosjeća sa gay zajednicom jer su i nju u hrvatskoj javnosti znali percipirati kao osobu koja je drugačija.

'Osjetila sam to na svojoj koži. Kao dijete sam to osjetila. Bilo mi je, recimo, teško u vrtiću. Bila sam mirnija, povučenija, bila sam introvertirana i voljela sam društvo starih osoba. U srednjoj školi to im je svima bilo dosta egzotično i to me nekako nije na negativan način izdvajalo', priznala je iskre

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook