Brojimo sitno do početka nove sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Uloge su se, barem što se tiče voditelja i žirija, malo promijenile, no ostalo je osam natjecatelja koji će dati sve od sebe kako bi baš oni bili pobjednici ove sezone.

Galerija


Lu Jakelić ima 26 godina, primarno je glazbenica, a u ostalo vrijeme kad ne pjeva i ne meditira radijska je voditeljica. Marina Orsag je stand-up komičarka. Lana Klingor Mihić mama je triju djevojčica, PR menadžerica i osnivačica projekta Slana kuharica.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato Nova TV do daljnjega obustavlja snimanje i emitiranje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Nives Celzijus Poznati poslali poruku podrške građanima hrvatske metropole nakon snažnih potresa: "Volim vas, čuvajte se. Ne daj se, Zagrebe moj"

Neda Parmać je glazbenica, a sve one su ženska pojačanja nove sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', kojima će se pridružiti i:

Mario Valentić je fitness trener ili, kako on kaže, predsjednik uprave svog života, CEO svoje svakodnevice.

Fabijan Pavao Medvešek glumac je u kazalištu Komedija, a inače se još bavi i pjevanjem. 

Marko Braić profesionalni je glumac i freelancer. Siniša Ružić glumac je kazališta Gavella i također komičar, a kako je sam rekao, i pjevač u pokušaju, i još štošta drugo - vidjet ćemo što će život donijeti, zaključio je. 

Sigurno je da će im uskoro donijeti – brojne transformacije.

''Voljela bih biti Severina bar na jedan dan, kao i svaka Hrvatica'', otkrila nam je Lu Jakelić. 

Marko Braić volio bi postati Beyonce zbog plesa. 

''Mislim da bi baš bilo fora mahati kosom i imati tu prgavost'', zaključio je. 

Lana Klingor Mihić iznenadila je odgovorom. 

''Ja bih voljela biti Nedjeljko Bajić Baja'', zaključila je. 

Fabijan Pavao Medvešek nada se, ako bude imao sreće, da će ga dopasti neki Freddie Mercury. 

Marina Orsag želi biti - sve, a istog je mišljenja i Neda Parmać. 

''Stvarno želim da produkcija ovog showa od mene učini što god želi. Voljela bih biti debeli frajer, debela žena, mršava žena, sve što nisam'', zaključila je. 

Njihove želje, naše zapovijedi. Zahvaljujući prijašnjim sezonama dosad su već mogli znati što im se sprema, pa su sad već svi u niskom startu.

''Dali su mi savjet da bih trebao smršavjeti, ali mislim da je sad kasno za to. Ako dobijem lik neke mršave vitke dame, onda će me hititi na jednu hitnu liposukciju, pa ćemo vidjeti što sve šminka može napraviti, puno očekujem od njih'', priča Siniša Ružić. 

A čega se Lu najviše boli?

''Možda ne klasičan odgovor kao ženski spol, ali okej, u 2020. sam, ali strah me štikli jer ja ne nosim štikle'', kaže pjevačica. 

Mario Valentić kaže pak da nema nekog pretjeranog srama kad je riječ o zezanciji pa ga cijela ova situacija baš veseli. 

''Najveći izazov bit će mi zatomiti želju da pokažem svima kako super pjevam'', rekao je. 

Čega se ostali kandidati najviše boje, pogledajte u našem videu! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji