Zajedničko odrastanje

Slavni brat i sestra otkrili detalje iz privatnog života!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brat i sestra Filip i Natali Dizdar već su dugo dio estradne scene.

Natali Dizdar svoju je karijeru započela prije 11 godina. Njezin pet godina mlađi brat Filip Dizdar prije 4 godine. Tko je koga zarazio glazbom teško je reći, no činjenica je ta, kažu, Natali je određivala što će se slušati u njihovoj dječjoj sobi:

Pogledaj i ovo Natali Dizdar - 1 zanosna pjevačica Ponosna Natali Dizdar kući je otišla s nagradom, ali svi pričaju o haljini u kojoj se pojavila na dodjeli Porina

su se predstavili nastupima u televizijskim glazbenim showovima. Od samih početaka, etiketiranje brat ili sestra, prisjećaju se, bilo je neizbježno:

'Ni Superman je ne može osvojiti koliko god da se trudio'

'Tako da je meni to od početka prije te neke ozbiljne karijere je bila normalna stvar da će biti i usporedba i da će ljudi ići zamnom i pjevati ''nedaj da se sutra ne vidimo'', kaže Filip.

'Meni paše da smo onako odvojeni, a i što se tiče glazbe, ok sve je to pop, ali različiti smo, različiti filmovi u glavi, barem mislim. Ovo što slušam što ti radiš', dodaje Natali.

Upravo zato, svoje puteve u glazbenom smislu odlučili su potpuno odvojiti. Zajedno ih se moglo viđati tek na promocijama albuma, jer najmanje od svega što su htjeli jest graditi karijere jedno pomoću drugog. Ipak, vrijeme kada će napokon udružiti snage, moglo bi doći uskoro:

Katarkterno su, tvrde, potpuno različiti. Kad rade novu pjesmu, uvijek si šalju demo snimke. I tada su vrlo iskreni i kritični.

Kada su bili djeca, ideja kako si napakostiti, bilo je više nego dovoljno:

'Ja njoj rasparam poster, ona meni razbaca sobu, ili se potučemo pa ja ono zadnja ga udarim i odem u sobu, zaključam se i yes!To je bila muka, uvijek je bila mudrija po pitanju tih stvari', kaže Filip.


Danas više od svega uživaju u rijetkim zajedničkim izlascima i razgovorima. Najviše im znači podrška roditelja koji nisu ni sanjali da će oboje završiti u glazbenim vodama.

Što su još o sebi otkrili slavni brat i sestra, pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene