popravljaju statistiku

Ljubav za medalju: "Uvijek si ga željan, a svađa kod nas nema"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati sportaši nisu uvijek na naslovnicama zbog rastava, donosimo vam primjere velikih ljubavi.

Na sportskim borilištima i oko njih često se dogodi ljubav. Sportski parovi nerijetko uplove i u bračne luke. Neki od najpoznatijih brakova su oni teniskih legendi Aggasija i Steffi Graf, odnosno tenisačice Ane Ivanović i nogometaša Schweinsteigera.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 10 godina veze Tko je osvojio lijepu Mišuru? Udaje se na ljeto!

Zbog specifičnog načina života, prožetog silnim treninzima i nastupima, te razumijevanja partnera koje im je potrebno za skladnu vezu, sportaši sreću u ljubavi često pronađu upravo u svijetu sporta. Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić svoju suprugu, također skijašicu, Elin Arnarsdottir, upoznao je početkom 2006. na ledenjaku Hintertux, gdje se tradicionalno pripremao za sezonu.

''Tak, kodan dah. Eto, to su hvala i dobar dan'', kazao je jednom prilikom Ivica što zna reći na islandskom.

Njihova svadbena zvona oglasila su se u svibnju 2014., u crkvi svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu. Ivica i Elin su ponosni roditelji dvojice dječaka, a stariji Ivan možda krene majčinim i očevim stopama.

Srce nekad najbolje odbojkašice Europe i Olimpijskih igara u Sidneyju Barbare Jelić osvojio je zadarski košarkaš Tomislav Ružić. Vezu su započeli krajem '90., a 2000. je Barbara saznala da je trudna te je uslijedila svadba. Karijeru je stavila u drugi plan te se posvetila obitelji, a kaže da sportski brakovi imaju prednosti.

''Nikad ti tvoj muž ne može dosaditi jer ga često nema, uvijek si ga željan. Ne stigneš se niti posvađati jer znaš da ide na put za par dana pa se onda nećeš svađati prije puta'', kazala je Barbara Jelić.

Tomislav je visok 208 centimetara, što Barbari dobro dođe i pri sređivanju za izlazak. ''Onda se ja mogu popeti na pete kolike ja hoću. On meni kaže 'Ti nisi normalna, u ovim petama si 205',a ja kažem, 193 ili 205, što me briga, opet sam veća od velike većine'', kroz smijeh objašnjava odbojkašica.

Naša vrhunska stolnotenisačica Sandra Paović svoje je srce poklonila Danielu Lazovu, perspektivnom nogometašu koji je nakon nesretnog skoka u rijeku ostao prikovan za invalidska kolica. Upoznala ga je nakon što je stradala u prometnoj nesreći i kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Zaručili su se na Novu godinu 2013., a godinu i pol kasnije stupili u brak.

Jedan od najpoznatijih Argentinaca i ponajboljih nogometaša u povijesti 56-godišnji Diego Armando Maradona nedavno je bio na finalu Davis Cupa. S njim je došla i 30-ak godina mlađa zaručnica Rocio. Maradona, koji ima brak iza sebe, nogometašicu je upoznao 2012., godinu dana kasnije su se zaručili, a čak je od pape Franje tražio da obavi svadbenu ceremoniju.

U kolovozu 2015. u katedrali sv. Jakova održano je, kako su ga mediji nazvali, šibensko vjenčanje godine - ono između jedne od naših najljepših sportašica Antonije Mišure i njezina dugogodišnjeg partnera, također košarkaša Marka Sandrića.

Simpatična košarkašica izjavila je da bi po završetku karijere željela proširiti obitelj s dvoje djece, a mi im želimo da im se ta želja i ispuni.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene