Zajedno u svemu

Sve ostaje u obitelji: Uspjehe i padove tako je najlakše podijeliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni u svijetu nije rijetkost da se istim profesijama bave članovi iste obitelji, a kod nas je takva lista uistinu duga.

Neka ostane u obitelji - izreka je koja kod nas, barem kada su u pitanju slavna braća i slavne sestre, poprima neko sasvim drugo značenje. Ni u svijetu nije rijetkost da se u istim profesijama proslave članovi iste obitelji, a kod nas je takva lista uistinu duga.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

Blizanke Morana Saračević i Martina Karapetrić su nerazdvojne pa odabir različitih profesija nije dolazio u obzir. Mišljenja su kako im je činjenica da su put do uspjeha u modnom dizajnu gradile zajedno, pomogla. Često cure pitaju svađaju li se u kreativnom procesu. "Često pitaju da li se svađamo i kako to uopće funkcionira", kažu sestre.

Marija i Ivana Husar pjevati su počele još u školskom zboru, a zajedno su glazbenu karijeru započela i braća Cetinski. Braća Cetinski zvjezdane su karijere započela kao pjevači, iako je Matteo danas poznatiji kao dizajner.

Kad je u pitanju svijet mode, uspješne karijere modnih agenata izgradila su braća Hamed i Sayon Bangoura. U modnom svijetu svoje mjesto pod suncem našle su i kćerke bivše manekenke Suzy Josipović Redžepagić. Njezine mezimice Tara, Hana i Sarah, sigurna je, radit će zajedno.

Ima ih i u svijetu sporta. Zdravko i Zoran Mamić, braća Kovač, braća Sinković... Među glumcima poznata su braća Urgina, Navojec, ali i brat i sestra Šovagović. Da sklonost braće istoj profesiji može biti samo plus, dokazuju i plastični kirurzi, inače blizanci, Dinko i Tomica Bagatin. Stručnjaci upozoravaju kako ovi brojni slučajevi ne trebaju čuditi jer odnos s našim bratom ili sestrom je prvi koji uspostavljamo nakon onog s roditeljima. Upravo pomoću njega učimo dijeliti, rješavati konflikte i gradimo se kao osoba. Zato će nas malo tko tako dobro razumjeti poput brata ili sestre.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene