Najpoznatiji moderni interpretator sevdaha Božo Vrećo priprema se za veliki koncert u Zagrebu. Osim vokalnih priprema, kao i obično, posebnu pozornost daje i scenskim odjevnim kombinacijama. Našoj Juliji Bačić Barać otkrio je tko ga je naučio šivati haljine, ali i progovorio o odrastanju bez oca i želji da posvoji dijete.

Galerija


Tetovaže po cijelom tijelu, štikle, šeširi, ali i brada - sve je to osebujni Božo Vrećo. Ovaj, kako ga mnogi zovu "princ sevdaha", priprema se za ponovni susret sa zagrebačkom publikom 22. listopada, a u dvoranu Lisinski stiže u haljini.

Vezani članci Siniša Vuco Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte! Sarah Josipović - 1 Kakva majka, takva kći: Sarah Josipović progovorila o drugoj trudnoći i odnosu s majkom Suzy

Haljine kojima nikog ne ostavlja ravnodušnim najčešće sam šije.

Mnogo improvizira kad su odjevne kombinacije u pitanju, ali i kad se popne na pozornicu. Zato će i njegov zagrebački koncert biti potpuno novo glazbeno iskustvo.

''Ja se nikad ne ponavljam i nikada nemam uvježbanu ekipu, odnosno uvježban koncert od točke A do točke B, uvijek je to puno improvizacije'', govori nam. 

Da će najmanje vremena provoditi u tenisicama ili u uobičajeno "muškoj" plavoj boji, odlučio je još u osnovnoj školi.

''Podvlačiti nešto da je muška ili ženska boja, to je najveća glupost koju je društvo moglo izmisliti'', smatra Božo. 

Vrećo je odrastao bez oca, a o tome da jednog dana i on postane tata dugo je intenzivno razmišljao.

''Kod nas je, nažalost, takav sistem. Ja sam u nekoliko navrata htio usvojiti dijete čak iz doma, podići ga, sigurno bih mu pružio bolji dom i puno više ljubavi nego što ima danas u toj, takvoj ustanovi, ali kod nas je to nemoguće'', priča nam. 

Nemogućim mu se sada čini i opcija da uskladi posao i ulogu roditelja.

''Ovaj posao zaista puno toga ne prašta i mislim da bi bilo nerealno od mene da tražim da te dvije strane negdje spojim i da budem uspješan i kao roditelj i kao umjetnik'', smatra. 

Više nema prostora ni za što, čak ni za varijantu nekog braka i slično. Priprema nove pjesme, album, ali i knjigu, i zbog svega toga majstor sevdaha spava samo 4 sata dnevno.

Što nam je još rekao, pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?