nisu savršene

UPROPASTILE BOŽIĆ Najveći blam domaćih glumica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se hvale da su vješte u kuhinji, ponekad se i njima dogode nezgode.

Kuhinja je ovih dana u mnogim domaćinstvima najužurbanije mjesto, a nije ništa drugačije ni u domovima naših zvijezda. Kolačmanija je već odavno počela, a kuhače su usijane.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Ja sam kuharica kad želim bit, dobro sve radim, ali mi se ne da. Ali kolače, to obožavam i raditi i jesti, to ne prepuštam nikome", kaže Ana Begić Tahiri. 

"U zadnje dvije godine jako često radim kolače, skoro na tjednoj bazi i to torte i svi su se već navikli na to", dodaje Barbara Nola. 

"Volim peći kolače i već sam ih počela peći, do Božića će ih biti dosta. Neke male koji mogu stajati držim, neke koje trebam zamrznem i baš volim da je puno kolača a volim ih i jest. Sad isprobavam neke nove recepte pošto mi sin ne živi u Hrvatskoj pa će doć za blagdane u Zagreb, pa sad isprobavam da mu napravim nešto novo", priča Sanja Vejnović

Unatoč veselju i uživanju u pripremanju blagdanske trpeze, katkad se dogode i nezgode. "Jednom mi je baš za Božić jedna torta koja je ispala dobro, ali je bila gužva, puno rodbine i histerija i izletjela mi je iz ruke cijela", otkriva Barbara Nola. Nadamo se da će ovaj Božić svim našim damama proći slatko i bez većih kulinarskih katastrofa.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene