''Mislili smo odustati...''

Božić u režiji Soulfingersa: Koncerte u Tvornici posvetili su majci koja ih je nedavno zauvijek napustila

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Soul Fingers - 6 In Magazin: Soul Fingers - 2 In Magazin: Soul Fingers - 3 In Magazin: Soul Fingers - 4 In Magazin: Soul Fingers - 5 In Magazin: Soul Fingers - 1 In Magazin: Soul Fingers - 7 In Magazin: Soul Fingers - 8 Soul Fingers Soul Fingers +0 Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Galerija

Novi glazbeno-scenski događaj, koji je u ovom adventskom periodu zaintrigirao i oduševio zagrebačku publiku svakako je "Christmas in Fingerville" u režiji Soul Fingersa. Puno pozitivne energije, optimizma, pjesme i plesa Soulfingers ekipa donijela je u zagrebačku Tvornicu kulture. Braća Denis i Haris Juliji Bačić Barać su otkrili kako su svoje božićne koncerte posvetili majci koja ih je nedavno napustila.

Kad odjenu odijela po kojima su prepoznatljivi ova dvojica braće ulaze u sasvim nove uloge s jednim ciljem-zabaviti publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna vam Nova! Ovako su naše zvijezde izgledale u najluđoj noći!

''Mnogi misle da smo na nekim supstancama međutim nismo, to je stanje duha'', kaže Denis. 

''Povučeni, sramežljivi. Doma smo mirni i staloženi'', dodao je Haris. 

Posljednja tri četvrtka prije nove godine odlučili su u zagrebačku Tvornicu kulture dovesti pravi božićni ugođaj s puno pjesme i plesa.

Osim sjajnog glazbeno-scenskog programa njihov "Christmas in Fingerville" uključuje i bogatu gatronomsku ponudu. Uz plesačice, izvedbie filmske glazbe u aranžmanima Harry Fingerville Orcherstra, pa sve do poznatog ritma na"Soul Fingers način"-ovo je recept da svi u Tvornici bar na kratko iduća dva četvrtka zaborave na probleme.

A braća Denis i Haris ove koncerte posvećuju majci koja ih je nedavno preminula uslijed zaraze koronavirusom.

''Ona nije izdržala, korona ju je prije nepunih mjesec dana zahvatila. Mi smo čak mislili u jednom trenutku odustati od tog projekta, ali vratili smo se'', kažu. 

Majci su posebno zahvalni jer im je od početaka bila velika podrška.

''Moramo znati da je rat krenuo kad smo mi krenuli '91.godine, ona je financirala veliki dio naše karijere'', kažu. 

Koncerti su njihova najbolja terapija pa i onda kad na pozornicu izlaze bolesni.

''Ja sam čak bio u nekim teškim situacijama, evo on je svjedok i mnogi su bili svjedoci da poslije kad izbaciš to ali moram priznati da dosta energije trošimo i u koncertu da poslije kao da mi je netko rukom maknuo bitno bolje se osjećam'', kažu. 

Već 30 godina svojom glazbom donose optimizam i veselje gdje god se pojave, ali posljednje dvije epidemijsk egodine bez koncerata i njima teško padaju.

Da se koncerti kao nekad vrate -to su želje ove ekipe za 2022., a za dobru zabavu će se kao i obično oni pobrinuti.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene