djevojčica kao primjer

POZNATA, A SKROMNA U životu ima samo jednu želju, odgovor će vas iznenaditi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezini roditelji slove za jednu od najskladnijih obitelji na domaćoj javnoj sceni, a ona unatoč popularnom ocu ima skromne želje.

Oni su veseli, složni i puni ljubavi! Obitelj Čagalj i ove godine užurbano se priprema za njima najdraži blagdan - Božić.  Mnogo smijeha, pjesme, sloge i ljubavi, osobito u predbožićno vrijeme, za koje Jole kaže da im je najdraže.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole duša svake zabave Kad nije na pozornici, Jole je jednostavan obiteljski čovjek: ''Jesam li prije šest dana vadio krumpire, jesam, to meni odmara glavu''

"Uz rođenje spasitelja to je obitelj, zajedništvo. Posjetiti rodbinu, zajednički obiteljski ručak uglavnom jedan lijepi obiteljski blagdan", govori Jole.

Božićno jutro posebno je za Joline tri princeze jer to je vrijeme otvaranja darova. Tad je u kući najviše veselja.

"Naravno da očekuju i ja kad sam bio dijete čekao što ću naći ispod bora. Dobre su mi, skromne", kaže Jole. 

A to dokazuje i primjer Ive Čagalj. "Samo želim da mi obitelj bude zdrava", kaže Jolina kći. 



Ovo je dokaz skromnosti odgoja koji Ana i Jole žele prenijeti na svoju djecu. Kako slove za jednu od naskladnijih obitelji na javnoj sceni.

U kućanstvu glavnu riječ vodi Ana koja ništa ne prepušta slučaju. Njezinu rutinu kićenja jelke povremeno tek remeti psić Bono. Ovo je njegov prvi Božić s obitelji Čagalj.

"Imamo psića i njih tri su ovako razigrane i vesele tako da nam nikad nije dosadno. Svaki dan imamo drugačiji bor, znači Bono prođe, sruši ga, i onda mi samo stavimo pa bude tako da je svaki dan drugi bor", otkriva Ana. 



Anina kuhinja ovih dana miriše na slatko. Uz najfinije kolače priprema i sve ostalo s blagdanske trpeze. Uz tri malene pomagačice sve je lakše. "Dogovorile smo se radimo božićne kolačiće koji su njima najdraži, napravimo im tijesto, pa one to same, dva-tri sata se zabavljaju. Svekrva isto super kuha pa se mi podijelimo, znači ona će napraviti pašticadu, ja ću napraviti paštetu od tune, kolače. Tako da se mi dogovorimo par dana ranije, podijelimo se i super ispadne", otkriva Ana. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene