'Idem do Boga'

ESTRADNI RAT Boytronic strahuje za život! Majka Sare Elene prijeti smrću?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boytronic prvi put je put progovorio pred kamerama o medijskom ratu. Boji se za život.

Sara Elena Menkovski i njezina majka Ksenija do sada su iznijele brojne pojedinosti iz kratke suradnje s grupom ET. Boytronic odlučio je prekinuti šutnju. Glazbenik je podnio tužbu protiv njih, a sada se boji i za vlastiti život jer je majka Ksenija zaprijetila da će ići, 'do samog Boga, ako zatreba'!

Pogledaj i ovo showbuzz Boytronic se obrušio RAT SE NASTAVIO 'Bijednica je izvučena iz perifernih rupa gdje je bila go-go plesačica na štangi'

Podsjetimo, Sara Elena Menkovski je prije 4 mjeseca postala nova pjevačica grupe E.T., no nije bila zadovoljna zaradom pa je od Boytronica tražila izmjenu ugovora i garanciju od minimalno 4 koncerta na mjesec. Iz nama nepoznatih razloga Sara Elena nije željela pred kameru pa je na intervju poslala svoju majku.

'Koliko smatrate da se Sara Elena zaposlila kao radnica u nekoj firmi, a koliko je svojim pjevanjem i likom i karizmom sama doći do tih gaža? Pa sigurna sam da njena pojava 80% mora donijet. Zašto se to onda nije dogodilo? Pa ne znam', bio je komentar majke Ksenije na cijelu situaciju.

Ugovor je Sari Eleni branio da pjeva samostalno, no mogla je raditi bilo koji drugi posao. Kako doznaje IN magazin, Sara Elena se hvali da poput velikih zvijezda ne ustaje prije 14h iz kreveta, a za sve koji ne znaju, mnogi estradni umjetnici, uz glazbu, rade i zarađuju od takozvanih običnih dnevnih poslova.

'Otkako je s njima radila samo je jednu gažicu, jedan koncert imala, od toga je dobila 3200 kuna. Nije mogla nigdje drugdje raditi jer je pjevanje njezin posao', govori Ksenija braneći svoju kći.

'Ja sam sad u poziciji da se branim od nečeg, ja se od ničega nemam braniti, ja sam taj koji tužim, a suprotna strana će se morat branit i dat dokaz za svako slovo, a dokaza nema', na sve kaže Boytronic.

Majka Ksenija tvrdi da oni nisu željeli publicitet oko svega ovoga no da je Sara Elena morala na Facebooku objaviti da više nije pjevačica. Počele su optužbe da je zlostavljana, psihički i fizički te da joj namjerno nisu dogovarali nastupe.

'Ja mirno spavam, ja nemam neprijatelja, sad imam prvog neprijatelja zbog kojeg mi je nelagodno i zbog kojeg, opravdano ću vam reći, neću ići u detalje, da se bojim za sigurnost svoje obitelji. Kad vam to kažem onda to ozbiljno shvatite' prepričava čelni čovjek grupe ET na to što je Sarina majka kazala kako je spremna i ubiti.

'Jesam, jesam. Ja javno govorim! Ako treba za moje dijete! Ja sam u stanju ići do dragog Boga!', kazala je Ksenija Menkovski.

Što su još rekli akteri ove priče pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene