Boksačke obračune mišićavih muškaraca iz prvih redova gledala je Borna Rajić sa sinom Lukom. Mladić je za inMagazin otkrio što ga najviše privlači kod takvih mečeva.


Kada pogledate ove kadrove, možda ćete pomisliti da je riječ o damama koje su došle na modnu reviju. Upravo suprotno. One su došle pogledati surove boksačke mečeve. Atraktivne obračune mišićavih muškaraca iz prvih redova gledala je i Borna Rajić sa sinom Lukom.

'Ja sam uglavnom u ulozi dirigenta. Upregnem svakog u svoj dio posla'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ja sam uglavnom u ulozi dirigenta. Upregnem svakog u svoj dio posla' Slika nije dostupna Skandali koji su uzdrmali hrvatsku estradu

'Dobra je atmosfera, jedva čekam rezultat', rekao je Luka. Njegova majka Borna otkrila je da voli to uzbuđenje i napetost, unatoč činjenici da je žena. 'Atmosfera, premalo je događanja na kojima ima određenog naboja i koja su na neki način mali odmak, pomak od uobičajenih događanja, koncerata... Iako sam žena, volim to uzbuđenje, neizvjesnost, napetost...', rekla je Borna. Što su još otkrili, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook