Sa tek devetnaest godina Borna Ćorić juri prema vrhu ATP ljestvice. Njegova zarada premašuje milijun dolara, a ima i horde obožavateljica te djevojku - okrunjenu ljepoticu!


Borna Ćorić nova je zvijezda teniskog svijeta. S tek devetnaest godina strelovito juri prema vrhu ATP ljestvice. Njegova zarada na turnirima već je premašila milijun dolara, ima horde obožavateljica i djevojku, okrunjenu ljepoticu. Razloga je i više nego dovoljno da karijeru Borne Čorića pozorno pratimo.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput prvi put o želji za još jednom bebom: "Nikada do sada nisam mogla zamisliti da nekoga možeš tako voljeti!'' Borna Ćorić Borna Ćorić otkriva sve o oporavku od korone, ali i istinu o svom ljubavnom životu!

'Cijela obitelj je tu, pa i cura ako je sa mnom na turniru, i par frendova. Oni su tu za mene, a sad od pobjede, sve je dobro, svi su divni i krasni, ali ipak onda morate znati tko vam je pravi prijatelj, a tko nije', priča Ćorić. Najmlađi član Davies Cup reprezentacije uz to što na terenima postiže sjajne rezultate, iz dana u dan ima i sve više obožavateljica koje željno iščekuju svaku njegovu objavu na društvenim mrežama. Upravo je preko Instagrama javnost doznala da Borna ljubi šest godina stariju bivšu Kraljicu Dalmacije Valentinu Miletić. Par je objavio fotografije sa zajedničkog odmora na Maldivima gdje su proslavili Bornin rođendan.

'Imam curu, sretan sam s njom, ali bilo bi mi puno draže kad bi se mediji koncentrirali na moje rezultate, nego da li mi je cura trudna ili nije', dodao je Ćorić! Što nam je još otkrio ovaj perspektivni 19-godišnjak, pogledajte u prilogu IN magazina.