Oni su studenti kineziologije, isklesanih tijela, za kojima dame uzdišu, a na koje su muškarci ljubomorni.


Manevriranje nogometnom loptom na zelenim travnjacima ili razgolićeno poziranje pred fotobjektivom? Borni i Franu, dvojici najboljih prijatelja nije važno. Oni su nogometaši i misteri u jednom! Borna  Butijer je odnio lentu najboljeg modela Zagreba, a Fran Lauš je Mister fotogeničnosti. Ljubomore među njima nema.

''Nisam ja to nikada zamišljao kao nekakav posao, da bi ja mogao zarađivati masne pare'', rekao je mister Fran. ''Meni to uopće nije ni u interesu, ako uleti ja se neću žalit''', dodao je kroz smijeh mister Borna.

Borna Butijer (Screnshoot: IN Magazin)

Sportaši i ljepotani u jednom. Čini se da ovi momci imaju razloga nosom parati oblake. No to im nije ni na kraj pameti. Mnogi će pomisliti da obojica za ruku vode neku ljepoticu s modnih pista. Ne bježe od stereotipa da se nogometaši i manekenke dobro nadopunjuju. Ipak, stvari tako ne stoje. ''Meni je normalno vidjet i Adrianu Limu i sve te lijepe manekenke, sve je to super, ali ja sam više onako...koja mi se svidi, svidi mi se, ne mora biti manekenka, više da je sportski tip!'', rekao je Fran. 'Mora biti lijepa i mora biti nešto tu (u glavi). Recimo da je sprotski tip, da nije baš ni premršava, ni predebela, da ima bar malo mišića'', otkrio je Borna.

Pa, drage dame, ako su vam ovi nogometaši-misteri zagolicali maštu, a vi zadovoljavate kriterije ovih Apolona, imamo za vas dobre vijesti. Njihova su srca spremna za nove izazove.

Borna Butijer , Fran Lauš (Screnshoot: IN Magazin)

''Slobodni ko ptice! Slobodni ko ptice!'', rekli su Fran i Borna.

Fran Lauš, Borna Bučijer (Screnshoot: Instagram)

A različitih ponuda za druženje u njihovu inboxu ne nedostaje.  ''Auuu, svašta! Bolje da ne govorimo, od oba spola, svakakve ponude! Nemoralno, samo ću reć - nemoralno!'', kazali su dečki. Pred ovim su mlađahnim sportašima brojni nogometni, ali i modni izazovi, a vjerujemo da ih čeka i kakav sportski višemilijunski ugovor ili status modne ikone za kojom će uzdisati dame diljem svijeta. Sretno!

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.