Ljubav cvate

Boris i Valerija: Pobliže upoznajte glazbeno-spisateljski par!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbeni producent i član grupe Colonia Boris Đurđević može se pohvaliti uspjehom i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Ovih će dana izbaciti novi singl, a njegova djevojka Valerija Novak priprema novu knjigu za koju se očekuje da će biti bestseller.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Dobro poznato lice - Boris Đurđević - alfa i omega grupe Colonia, uskoro će na inozemno tržište plasirati svoj novi singl 'Magic'. Pod pseudonimom Eric Destler i u društvu vokalista Jamesa Perryja.

>> Pjesmom 'Anđele' Colonia se vraća svojim korijenima

James Perry već je surađivao s bendom Soul to Soul, ali i Davidom Guettom. Za ovaj singl Boris ima velike planove na europskom i američkom tržištu. Ovo domaće već je odavno osvojio hitovima Colonije.

'Tu se nemam što žaliti. Definitivno sve ide kako treba, imamo novi singl Anđele, snimili smo spot, album još uvijek ide Tvrđava, 11. po redu, imamo koncerata, ljeto je bilo super, Indira ima novog dečka. I tako dalje, i tako bliže', tvrdi Boris.
Čini se da u životu ovog glazbenika sve ide kao podmazano. Nakon godinu dana veze s lijepom Valerijom Novak, ruže i dalje cvjetaju.

'Pa idila, to mi je tako nekako malo pretenciozna riječ. Mislim da je sve u redu, jedno drugom smo potpora, počeli smo sad nešto malo zajedno i raditi', ispričala je Valerija. Što su nam još otkrili, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene