Survivor večeras na Novoj TV!

Avantura u izolaciji počinje: Kandidati su spremni suočiti se s prvim izazovima, evo što ih sve očekuje!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 4 Survivor - 3 Survivor - 1 Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 2 Roko Simić Sanja Močibob Sanja Močibob Viktor Bobić - 5 +8 Viktor Bobić - 4 Galerija

Dvadeset kandidata, podijeljenih u dva tima, spremno je suočiti se s prvim izazovima u showu "Survivor". Što ih sve očekuje, pogledajte u prilogu In magazina!

Prekrasna Dominikanska Republika i jedan njezin dio izoliran od svijeta u idućim će danima postati dom kandidatima Survivora.
Pred dva tima već je prvi zadatak.

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Vraća se na male ekrane! Svestranom Mariju Mlinariću samo je nebo granica: "Svjestan sam svih opasnosti, rizika i odgovornosti, no uzbuđen sam i radujem se"

''Vrijeme je za naš prvi timski izazov. Oba tima nalaze se na brodu. Onaj tim koji prvi dođe na označenu podlogu pobjeđuje'', stoji u jednom od zadataka. 

Timovi moraju pokazati snagu, motivaciju, disciplinu i izdržljivost, sve kako bi osvojili nagradu za koju se treba izboriti...

'Dobrodošli u Dominikanu, dobrodošli u Survivor jeste li spremni za avanturu svog života...'', ovako se najavljuje njihova avantura!

Dvadeset kandidata bit će podijeljeno u dva tima. Na nepoznatom teritoriju bez blagodati modernog života, jedini zadatak bit će im nadigrati i nadmudriti druge, kako bi što duže ostali u showu.

Tražiti hranu, upaliti vatru ili napraviti sklonište - to će biti neki od zadataka dvaju timova, a na tom putu timski rad bit će im od presudne važnosti.

Kako će se snaći u ovim izazovima, što ih sve očekuje, pogledajte u prvoj epizodi, večeras u 22:15 u Survivoru!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene