Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda hit serije 'Sila', Mehmet Akif Alakurt, novinarki inMagazina Ivani Nanut otkrio je zanimljive detalje iz privatnog živote te odgovorio na pitanje za milijun dolara.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Nova epizoda serije Drugo ime ljubavi Novi zapleti: Rastu sumnje, neki odnosi postaju sve lošiji, a ni sukoba neće nedostajati Slika nije dostupna Berzan je uhićen: Kreće u osvetu!

Pogađate, riječ je o ljubavnom statusu. Čitav razgovor s Boran agom možete već od sutra pogledati na našem portalu Dnevnik.hr.

Mehmet je Ivani Nanut otkrio kako je trenutno slobodan te kako mu je srce prazno. A otkrio je i kakve žene voli.

'Volim žene nevinih lica. Takve će me uvijek privući. Žena treba biti uljudna. Volim uljudne žene. One koje nisu takve, koje nisu uljudne, ne mogu me privući. Mislim da je žena posebno biće. Zato volim da su uljudne i na neki način naivne. Mislim da različite stvari pristaju muškarcima i ženama. Primjerice, možda mi ne smeta da muškarac psuje, ali psovke nikako ne pristaju ženskim ustima. To mi odmah pokvari dojam. Naruši tu ženstvenost', iskreno je odgovorio 33-godišnji miljenik žena koji se za desetak godina vidi u nekom mirnom mjestu sa ženom i djecom.

>> Neustrašivi Boran aga: Bavim se borilačkim vještinama, ničeg se ne bojim!

>> Boran aga: Brinem se za ženu koja je uz mene, možda nekad i pretjeram!

U intervjuu za inMagazin je izjavio kako ne voli puno govoriti o sebi no ipak je priznao jednu svoju karakteristiku.

'Ako je čovjek prema meni korektan ja se prema njemu trudim biti još korektniji i bolji', izjavio je Mehmet, poznatiji kao Boran aga iz serije 'Sila'.

Ovaj finalni, posljednji dio intervjua s poznatim glumcem pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook