Što je idealan godišnji odmor? Jesu li to luksuzna putovanja, osamljena plaža, planine ili je za uživanje najvažnije društvo? Nema idealne formule.


Što je idealan godišnji odmor? Jesu li to luksuzna putovanja, osamljena plaža, planine ili je za uživanje najvažnije društvo? Vjerojatno nema univerzalne formule. Naše smo poznate dame pitali u čemu najviše guštaju za vrijeme ljetnih mjeseci! Godišnji odmor trebao bi trajati neprekidno tri tjedna. Kako kažu stručnjaci, prvi tjedan služi prilagodbi, drugi opuštanju i zabavi, a tek nakon trećeg, kada nam već pomalo postane dosadno, spremni smo za povratak na posao. Glumica Ksenija Pajić ove si godine neće moći priuštiti taj luksuz zbog glumačkih angažmana, no to ne znači da neće uživati.

Vezani članci Snimanje videospota Franke Batelić - 2 Franka Batelić otkrila koja je jedina stvar za koju ne postoji plan B: "Uvijek je jedina i prava" Biljana Mančić Bivša Miss Universe ostvarila svoj san: "Ja sam skupa s curama lijepo gletala i bojila, kopala i štemala"

"Mislim da neću odlaziti na putovanja i dalje destinacije. Mislim da ću otići u Rijeku kod mame i tate i mislim da će to biti najbolji odmor. Doma." Da je kod kuće najljepše, slažu se i ove dame. Manekenka Kristina Šalinović koristi svaki slobodan trenutak da se osvježi u Jadranskom moru i pokaže svoje tetovaže. Uvijek je vjerna hrvatskoj obali. Isto tako radi i Sementa Rajhard, dok Katarina Baban ide u Tribunj kraj Vodica.

Svoju idealnu relaksaciju glumica Bojana Gregorić Vejzović zorno opisuje. Kaže, to je vrijeme kada opušteno možeš pustiti sijede. "Glavno da je mir. Ja se najbolje osjećam u nekom relaksiranom okružju gdje mi se neće zamjeriti ako prošetam istu haljinu u razmaku od tri dana." Za odmor iz snova zaista je važno i društvo. Sunčane mjesece Nives Celzijus najradije provodi sa svojom djecom. "Nema tu izlazaka, nema glasne muzike. Tišina, more, čaša vina, puno kupanja, sunčanja, šetnje, sladoled, dobra riba...", priča Nives.

Što su nam još otkrile poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajtebesplatno na novatv.hr.