Ekipa inMagazina ovog tjedna je doznala sve o ulogama Bojane Gregorić i Natali Dizdar u 'Stelli', dramsko-glazbenom spektaklu Nove TV, koji s emitiranjem počinje VEČERAS od 21.10 sati.


Stellu gledajte večeras od 21.10 sati na Novoj TV

Otkvačeni, pomalo punkerski makeover doživjela je zvijezda 'Stelle'; glazbeno-dramskog spektakla Nove TV - Bojana Gregorić Vejzović. Rad na serijalu s glazbenim elementima bio joj je veliki izazov.

>> Jelena Veljača o novoj seriji Stella: 'Ja bih je htjela gledati. Mene bi zanimala ta priča'

Vezani članci Slika nije dostupna Detalji koje niste primijetili na njima: 'Neobično je, jedva sam se navikla' Slika nije dostupna Nova pjevačica: 'Netko me prijavio, ja ovom prilikom molim da se ta osoba javi'

'S obzirom da igram učiteljicu baleta, odnosno profesoricu, morala sam se vratiti u kondiciju. Mogu reći da je naš koreograf Igor Barbarić samo nastavio tamo od 'Chicaga'', kaže Bojana.

Do koje je mjere angažman bio zahtjevan, prisjeća se Bojana, najbolje ilustrira činjenica da su jednu koreografiranu scenu koja traje tri minute, snimali čak šest sati.

'Moram priznati da sam toliko zločesta u seriji da ne želim nikakve dodirne točke s tim likom', komentirala je lijepa glumica.

Na pitanje je li više voli glumiti dobrice ili zločeste likove, iskreno odgovara: 'Zlice su uvijek zabavnije, barem ja tako mislim. Obično su pokretači radnje. S druge strane, samo se nadam da me nitko neće gađati po cesti. Samo to!', kaže Bojana kroz smijeh.

U 'Stelli' se pojavljuje i pjevačica Natali Dizdar. 'Bilo je užasno vruće taj dan, ja uvijek prvo spomenem temperaturu koja je bila na snimanju, ali je bila super ekipa. Oni su već tamo obiteljski bili posloženi. Na snimanju sam ja samo pjevala, nisam glumila i bilo je fora', otkriva Natali.

Stellu gledajte večeras od 21.10 sati na Novoj TV! Prije Stelle kreće također prva epizoda serije Zora dubrovačka, u 20 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook