Glumac Bojan Navojec osvojio je naše simpatije svojih humanim djelom. Nije ni slutio da je dio velike spačke.


Glumac Bojan Navojec pristao je na zamolbu svoje kolegice Ane Begić sudjelovati u humanitarnoj akciji iznenaditi za rođendan stare i usamljene osobe. Pristojni Bojan iznenadio je baku Zdenku, ponudila ga je svim domaćim, a Bojan je bio pravi gospodin, i ne sluteći da se radi o Skrivenoj kameri.

Vezani članci Matija Vuica - 4 U Matiji Vuici probudila se prva ljubav - povratak glazbi nakon šest godina: "Uzbuđena sam kao da krećem ispočetka" Filip Zubčić Skijaška senzacija Filip Zubčić otkrio nam je svoje snove, kakav je s obitelji ali i u ljubavi

'Hvala vam lijepo', zahvalio se gospođi Bojan kada je dobio domaće hrane za jesti, iako je na tanjuru bila dlaka. Ubrzo su stvari počele ići u krivom smjeru.

Ubrzo se od torte zapalio manji požar u boravku, a Bojan se u nevjerici smijao. Gospođa se prisjetila i svog supruga, rekavši odmah kako sliči na Bojana. Potom je žena počela i plakati, a ubrzo joj je stiglo i veselo društvo. Prijatelji, tamburaši... Stan je brzo napunio, a tulum se zahuktao. Kroz bećarac, Bojan shvaća da je preveslan. Pogledajte više u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr