Protagoniste sljedeće priče ne povezuje samo ljubav prema glazbi već i prijateljstvo. Oni su Bojan Jambrošić i Ashley Colburn i nedavno su snimili duet kojim se predstavili na Dori. Što je ovu Amerikanku natjeralo da toliko zavoli Lijepu Našu, kako opisuje Hrvate, a kako svojeg glazbenog mentora Bojana te hoće li ova televizijska producentica nastaviti pjevačkim vodama, otkrila je ekipi IN magazina.

Galerija


Za Ashley i Bojana ''Share the love" nije tek pjesma. Njezini stihovi predstavljaju ono što ovaj glazbeni dvojac živi. Ova je pjesma premijerno izvedena na ovogodišnjoj Dori, autorski je potpisuje Ashley, a videospotom su željeli pokazati kako smo svi na ovom svijetu mnogo sličniji nego što smo različiti. Također, veliča i zajedništvo proizašlo iz najtežih trenutaka.

Vezani članci Senna M - 3 Sjećate se hitova ''Tuc Tuc'' i ''Beba malena?'' Senna M bio je velika domaća zvijezda, a sad vodi potpuno drukčiji život! Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić progovorio o detaljima 15 godina dugog poznanstva s Majom Šuput: ''Ima nešto na što sam najponosniji u životu''

No ovog pjevača i američku televizijsku producenticu ne spajaju samo duet i ljubav prema glazbi. Onog trenutka kad su se upoznali, znali su, kažu, da vibriraju na istoj frekvenciji.

Ashleyina svestranost i talent više su puta prepoznati od mnogih. Među ostalim, dobitnica je nagrade Emmy za dokumentarni film o Lijepoj Našoj ''Wow Croatia''. Fascinacija Hrvatskom za nju nije ostala tek na filmskoj vrpci. Svoj komadić raja je prije tri godine pronašla u Istri.

"Život je lijep, imam kuću u Istri i volim Hrvatsku. Mislim da su Hrvati divni, uvijek kad ideš po kućama, ima rakije", našalila se Ashley.

"Ja još nisam upoznao osobu koja više voli Hrvatsku od Ashley", dodao je Bojan.

Ipak, rado se vraća u Ameriku. Ondje joj obitelj, a s obzirom na to da je pandemija usporila njezin tempo snimanja putopisnih reportaža i filmova, kreativnost izražava poezijom.

Prije najavljenog dueta Bojan će joj i dalje biti pjevački mentor, a ona njemu, šale se, turistički vodič Hrvatskom. Dosad je posjetila više od 50 zemalja svijeta, uskoro planira snimiti dokumentarni serijal na temu putovanja u vremenu korone, a Hrvatsku osjeća svojom jednako kao i rodni San Diego.

Zasjenila cijelu ekipu i novi imidž 18 godina starijeg dečka, a za sve su krive poze i kratka haljina!

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!