Bogu iza nogu

Upoznajte likove kakve ima svako mjesto: Tko će se naći u tim ulogama, čije se želje ispunjavaju, a kakva je atmosfera na setu?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 1 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 2 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 3 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 4 In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu +2 In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu Galerija

Zbog uloge u seriji ''Bogu iza nogu'' oni plivaju, voze traktore, bicikle. Možda biste pomislili da se radi o akcijskim junacima, međutim, u idućim minutama upoznat ćete smetlare Gornjeg Dola. Tko će se naći u tim ulogama, čije se želje ispunjavaju te kakva je atmosfera na setu, provjerite u videu In magazina.

Možda ne zna vatikanski - ali Ljubica jako dobro zna kako se snaći. Ne boji se ona ni konkurencije u selu jer ima svoje adute.

''Prekrasno, evo meni se stvarno ostvaruju sve želje i Branko kostimograf mi ispunjava sve moje želje, kao što sam rekla, sad imam na sebi sve ono što bi mi mama rekla nemoj ovo slučajno obući. Stvarno potpuno drugačije, iako sam ja ljubitelj ovih životinjskih motiva, ali ne baš u tolikoj količini jer je ovak baš usko 36 broj na meni, bojim se da šavovi ne popucaju'', šali se glumica Mirna Medaković. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Još malo! Nives Celzijus ima novu poslasticu za sve obožavatelje, na velika se vrata vraća na male ekrane i to u još neviđenoj ulozi!

Promjena izgleda dobro zabavlja i Asima Ugljena. On je zbog uloge Kreše, dobio malo više kose i brade.

''Bilo je vrijeme da napravim neku promjenu koju dosad još nisam napravio, kao Josip Tepavac sam imao kosu pa brkove sa zulufima, pa bradu, pa ko Ante Štiglić sam inzistirao da bude ćelav s onom bradicom, da ne bude sličan Josipu Tepavcu i onda smo došli do problema kako da sad izgledam i jedino što nisam nosio dosad je duga kosa i brada duga'', objašnjava glumac. 

A Krešo gotovo uvijek dolazi u kombinaciji sa svoja dva prijatelja - Božom i Bumbarom.

''Moj lik se zove Božo i ja kao njih dvojica, nas trojica smo kao nekakvi ajmo reći Katice za sve u selu. Šta sve treba popraviti, zrihtati, pomesti, srediti, tu se onda nas trojicu zove. Uredujemo po selu. Svašta radimo tako da ja volim reći u ovoj seriji konačno igram Jamesa Bonda jer sve plivam, vozim traktor, bicikl, akcione scene'', priča Željko Duvnjak. 

''Ja sam smetlar, u biti ne bih čak rekao ni smetlar nego onaj dobri duh sela, ono što svako selo u biti ima, to smo u biti mi. Svaki lik je u biti ono što svako selo ima, ukratko'', otkrio nam je glumac Zvonimir Kufek. 

Ovaj trojac češće ćete sresti u gostionici nego na radnom mjestu, iako kažu da metlom jako dobro barataju.

''Mještani su svakojaki, zavisno od epizode do epizode. S nekima se slažemo, s nekima smo u svađi, od nekih bježimo, nekih se bojimo, o nekim ovisimo'', dodao je Duvnjak. 

''Imao sam iskreno malo strah prvo jer mi je ovo prvi takav veći projekt, međutim kolege Asim, Željko s kojim sam si i najbolji su mi fakat pomogli i sa nekim riječima hvale i s nekim glumačkim savjetima'', otkriva Kufek. 

A svako selo ima i prvog macho frajera. Već je poznato da je Đuro ljubitelj svog automobila, što je nešto s čime se Filip nije poistovjetio s njime.

''Nisam neki freak za auto baš, volim auto ali nikad ga previše ne pazim, zapravo uvijek iza smeće, još i djeca, pa imam jogurta slanaca, nije prešlo na mene'', priznaje Filip Juričić. 

No ono što je prešlo na cijelu ekipu je dobra atmosfera na snimanju.

''Uživam, baš uživam onak je malo kontra uloga svemu što je bilo u zadnje vrijeme i ono što je uvijek neko i zlatno pravilo i što se tu događa je da smo saživjeli jako dobro kao ekipa, škvadrica, tu smo siroti ostali svi ljetovat u Veleševcu ali se rodila jedna zdrava i dobra atmosfera'', otkrio je Filip. 

Svašta će se dešavati u Gornjem dolu, zato ne propustite pratiti seriju Bogu iza nogu uskoro na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene