Hrvatska je IN

Važno je imati vilu na jugu Hrvatske - bogataši pronašli raj na našoj obali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Imati nekretninu na krajnjem jugu Hrvatske oduvijek je bila stvar prestiža. No, u posljednja dva mjeseca niz poznatih osoba odlučilo je kupiti kuće u Dubrovniku. Edin Džeko, Bojan Bogdanović i Slavica Ecclestone tek su neki od sretnika koji će uživati u luksuznim kvadratima.

Najveći kupac nekretnina u Dubrovniku među poznatima je nogometni trener Vahid Halihodžić. Vlasnik je prelijepe kuće u blizini Starog grada te još desetak stanova i poslovnih prostora. Dvije nekretnine u Dubrovniku ima košarkaški trener Jasmin Repeša, a po jednu imaju bivši rukometaš Zagreba Kiro Lazarov i nogometaš Bundeslige Srđan Lakić.

Pogledaj i ovo showbuzz U Dubrovniku Legenda Real Madrida odmara u luksuznoj vili: 'Hrvatska je fantastična!'

Zvijezde koje nisu odoljele Dubrovniku: Razotkrili smo njihove želje i taktike kako biti neprimijećeni

Početkom ljeta doznali smo kako je vlasnica nekretnine u u Zatonu, mjestu nekoliko kilometara udaljenom od Dubrovnika postala Slavica Ecclestone. Stručnjaci kažu kako je kuću nudilo nekoliko lokalnih agencija uz prodajnu cijenu od 19 milijuna kuna.

Bivši fotomodel i supruga šefa Formule 1 vilu je već počela preuređivati po svom ukusu. Idejno rješenje osmislili su talijanski arhitekti, a budući ispod kuće ima pristanište za brod - očekujemo da će uskoro i luksuzno plovilo stići u Dubrovnik.

Novi stanovnik povijesne jezgre je i košarkaški reprezentativac i član NBA momčadi Brooklyn Netsa Bojan Bogdanović. Za koji iznos je nekretnina površine 104 metra četvorna, koja ima svojstvo spomenika kulture došla u vlasništvo košarkaške zvijezde nismo uspjeli saznati. Zna se tek da je na nju pravo prvokupa imala Županija Dubrovačko-Neretvanska i Grad Dubrovnik. Oboje su ponudu odbili.

Hip-hop mogul Russell Simmons odmara u Splitu – godišnji s kćerima, bivšom ženom Kimorom i njezinom suprugom

Može se zaključiti kako Dubrovnik postaje pravo mondeno ljetovalište. Nekretnine u njemu posjeduju već brojne poznate osobe, a među prvima potencijal je prepoznala Francesca von Habsburg koja je u staroj jezgri kupila trokatnicu površine 250 četvornih metara za 400.000 eura te nekretninu na Lopudu.

Koje su još poznate face pronašle svoj dio raja na našoj obali saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene