Naša najbolja atletičarka svih vremena Blanka Vlašić, uz iznimne sportske uspjehe, mogla bi zasjesti na još jedan tron, onaj modni.


Modna priča između Blanke Vlašić i Nede Makjanić Kunić traje godinama, a jedna od konstanti u toj vezi su - zimski kaputi. Stoga je naša atletska diva rado pristala biti zaštitno lice nove kampanje splitske dizajnerice.

Pogledajte premijeru spota klape Rišpet s Blankom Vlašić

Vezani članci Modne eskapade Njihove modne eskapade toliko su neslavne da su ih proslavile na društvenim mrežama Modne ikone (Foto: thechive.com) Neki u takvoj robi ne bi prošetali ni do pekare, a oni je nose hrabro kao modne ikone

Nedine kreacije za kraljicu visina davno su prešle granice Lijepe naše pa je tako glamurozna haljina koju je Blanka nosila kad je proglašena najboljom atletičarkom svijeta u Monacu, završila u Dubaiju. A u kaputima od sirove vune, s dodacima od svile i umjetnog krzna, pelerinama s kapuljačama te cipelama bračnog para Ledenko, 31-godišnja Splićanka je na snimanju editorijala u Galeriji Ivana Meštrovića zablistala poput kraljice iz ledene bajke. Sportska heroina nedavno je javnosti pokazala i svoj glumački talent u novom videospotu klape Rišpet.

'Ja sam došla tamo pripremljena. Jako sam ozbiljno shvatila zadatak i nije bilo nešto ni zahtjevno, ja sam samo sjedila i trebala sam gledat njega i spuštat pogled. Svi su zadovoljni, ali moram priznat da je meni osobno bilo dosta čudno gledat sebe u spotu', kaže Blanka.

Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook