Slavna atletičarka sudjeluje u velikom volonterskom projektu '72 sata bez kompromisa'. Podršku akciji dala je u Splitu, u udruzi Lastavica.


Velikim volonterskim projektom '72 sata bez kompromisa', oko 1500 mladih volontera preplavilo je Hrvatsku dobrim djelima i pokazalo solidarnost i zajedništvo. Podršku ovoj hvalevrijednoj akciji pružila je i Blanka Vlašić, koja se u Splitu družila s članovima iz udruge Lastavica.

Vezani članci Slika nije dostupna Kraljica visina: Njezin duge noge idu do neba! Slika nije dostupna Blanka se okrenula Bogu pa se nagradila hodočašćem u Lourdes!

Naša proslavljena atletičarka je za inMagazin otvoreno progovorila o svom odnosu prema vjeri, otkrivši nam da joj je najveća želja postati majka.

Kraljica visina: Njezin duge noge idu do neba!

'Ja se nadam da će to stvarno doći i da je Bog zacrtao neki plan za mene, samo moram biti strpljiva i prepustit se tom njegovom planu. Sigurno da odrastajući u velikoj obitelji isto priželjkujem jednog dana biti dio jedne takve priče. Mislim da je to najveći blagoslov', izjavila je Blanka.

Što je još proslavljena atletičarka otkrila, pogledajte u prilogu inMagazina.