Prava zvijezda

VIDEO Blankina 'nova karijera': Čega god se primi, sve joj ide od ruke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon legendarnih splitskih misica Ane Sasso i Fani Čapalije, glavna zvijezda novog videospota klape Rišpet je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.

Klapa Rišpet u Splitu je snimila videospot za pjesmu 'Bila si voljena' u kojem je zabljesnula naša atletska diva Blanka Vlašić.

Pogledaj i ovo In Magazin: klapa Rišpet - 3 poklon ženama i gradu Rišpet još jednom dokazao zašto su miljenici nježnijeg spola: ''Ne možemo živjeti bez žena, one su ljepota, toplina, sve''

'Blanka je jedna prekrasna žena plus to je jedna veličina, svjetska klasa i naša Splićanka i onda se i savršeno uklapa u svjetsku klapu,' rekao je pjevač Ivo Amulić.

Blanka Vlašić bila je prava senzacija na bratovom vjenčanju

Poziv poznate splitske klape u čijim su se videospotovima pojavile i legendarne splitske misice Ana Sasso i Fani Čapalija, graciozna Blanka, kaže, nije mogla odbiti, a njihova nova pjesma odmah ju je osvojila. A ovo je prvi videospot u kojem stasiti Ivo Amulić glumi s nekim višim od sebe, 193 centimetra visokom sugrađankom.

'Mislim da je ovo nešto malo neočekivano od Rišpeta, budući da smo ušli malo u pop žanr. Jedna prekrasna balada, ovaj put nije dalmatinska 'pisma' kao što su ljudi navikli od Rišpeta', rekao je Pero Kozomara.

Što su nam još otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene