Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon legendarnih splitskih misica Ane Sasso i Fani Čapalije, glavna zvijezda novog videospota klape Rišpet je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.


Klapa Rišpet u Splitu je snimila videospot za pjesmu 'Bila si voljena' u kojem je zabljesnula naša atletska diva Blanka Vlašić.

Vezani članci Slika nije dostupna Mogu li opet osvojiti Grand Prix Splitskog festivala? Slika nije dostupna Njihova balada poharala je domaće top liste!

'Blanka je jedna prekrasna žena plus to je jedna veličina, svjetska klasa i naša Splićanka i onda se i savršeno uklapa u svjetsku klapu,' rekao je pjevač Ivo Amulić.

Blanka Vlašić bila je prava senzacija na bratovom vjenčanju

Poziv poznate splitske klape u čijim su se videospotovima pojavile i legendarne splitske misice Ana Sasso i Fani Čapalija, graciozna Blanka, kaže, nije mogla odbiti, a njihova nova pjesma odmah ju je osvojila. A ovo je prvi videospot u kojem stasiti Ivo Amulić glumi s nekim višim od sebe, 193 centimetra visokom sugrađankom.

'Mislim da je ovo nešto malo neočekivano od Rišpeta, budući da smo ušli malo u pop žanr. Jedna prekrasna balada, ovaj put nije dalmatinska 'pisma' kao što su ljudi navikli od Rišpeta', rekao je Pero Kozomara.

Što su nam još otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook