Ne silazi iz trendinga

Za veliki uspjeh nove pjesme Damira Kedže zaslužan je još jedan veliki glazbenik: ''Samo sam doletio do njega...''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Damir Kedžo - 1 In Magazin: Damir Kedžo - 2 In Magazin: Damir Kedžo - 3 In Magazin: Damir Kedžo - 4 In Magazin: Damir Kedžo - 5 In Magazin: Damir Kedžo - 6 In Magazin: Damir Kedžo - 7 In Magazin: Damir Kedžo - 8 In Magazin: Damir Kedžo - 9 Damir Kedžo +2 In Magazin: Damir Kedžo - 7 Galerija

Nova pjesma Damira Kedže ''Kad ljubav'' ne silazi iz trendinga otkad je objavljena. Za to je zaslužan i njezin autor Sergej Ćetković, a Kedžo nam je otkrio i kako je prvi put u svojoj karijeri nekoga zamolio da mu napiše pjesmu. Pjevač uživa u predblagdanskom raspoloženju, a je li sve spremno za Božić i zašto će ovaj biti drugačiji, otkrio je za In magazin.

Novi singl Damira Kedže "Kad ljubav" već vlada domaćim top ljestvicama. A kako i ne bi kada je ova emotivna balada rezultat suradnje s jednim od najpopularnijih regionalnih kantautora - Sergejem Ćetkovićem.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

''Ja sam nekako nonšalantno doletio do njega i rekao ako budete imali koju pjesmu pošaljite slobodno… i evo čovjek je poslao pjesmu'', zaključio je Kedžo. 

''Kad ljubav'' već se pjeva na Kedžinim koncertima. Prosinac mu je obilježen nastupima. Iza njega je Zagreb i Rijeka, potom stiže u Kutinu i Mali lošinj.

''Svaka pjesma ima neki svoj put, ali sve pjesme koje pjevam i koje sam snimio s guštom pjevam i nakon 6, 7, 8 godina. Jedini mi je uvjet da se meni sviđa i da imam nešto za reć s njom, a publika će ju prihvatiti kad-tad'', priča Kedžo. 

Na pozornicu ipak neće uoči ulaska u novu, 2022 godinu. Dogovor za nastup još nije ''pao'':

''Ali, ja sam to preduhitrio…ako dođe sve otkazujem, ako ne idem na Maltu....'', kaže. 

A ni tamo čini se, ništa od velikog slavlja. Jer kada ne pjeva, Kedžo kaže ne voli slaviti:

''Pitanje gdje ćeš ići za Novu…'', kaže Kedžo. 

Sve je spremno i za blagdane. Pokloni za važne ljude u njegovu životu već su kupljeni. Priznaje darivati voli, no kad je u pitanju primanje poklona, tvrdi da slovi za 'najtežeg' primatelja:

''Užasan sam jer najčešće sve što želim si sam kupim'', priznaje. 

Ali ako kome treba ideja - evo je!

''Ako mi želite kupiti veliki poklon kupite mi 10 komada gaća…'', iskreno je rekao. 

Poklone na stranu, ovo će biti nešto drugačiji Božić u njegovoj obitelji jer se tradicija mora promijeniti:

''Uvijek je to bilo nekako kod bake, mamice bi se svi okupili, tako da ćemo uživati svi.

No, važno je da se najbliži okupe!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene