Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši televizijski voditelj iz Hrvatske uspio je 'dohvatiti' američki san.


Bivši TV voditelj Ivica Kovačević živi američki san. U New Yorku živi već sedam godina, u kojem gradi karijeru na daskama koje život znače. Uz glumačku karijeru, suvlasnik je i dvaju fitnes klubova, u kojima su mu klijenti njujorški milijarderi.

Vezani članci Počast na Georga Floyda Liječnik na suđenju za smrt Georgea Floyda: ''Nije umro od srčanog udara ni od predoziranja'' Zmija (Foto: Screenshot/YouTube) Divovska zmija izazvala pravi kaos, uglavnom zato što su je svi htjeli snimiti

U điru Stradunom, među mnoštvom, isticalo se jedno poznato lice. Brojni Dubrovčani prepoznali su nekad popularnog TV voditelja no većini je izgledao kao tipičan turist.

Otkada je prije sedam godina odselio u New York Ivica je puno uložio u svoje obrazovanje. U to doba u Hrvatskoj je ostvario već nekoliko uloga u uspješnim mjuziklima poput Chicaga i Footloosa i znao je da je gluma poziv za njega. Uz profesionalnu poduku engleski danas priča gotovo bez akcenta, a završio je i prestižnu glumačku školu.

Kako bi sve to imao od ćega financirati Ivica je postao privatni trener fitnesa. Uskoro je s još troje partnera otvorio dva fitnes kluba. Klijenti su im mahom njujorški milijarderi.

Simpatičnom Ivici zaželjeli smo ostvarenje snova te da se dobro odmori prije povratka u dinamiči ritam Velike jabuke. Što je Ivica Kovačević otkrio o životu u Americi pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook