optimistična unatoč situaciji

Bivša skijašica pokreće novi biznis, iako ju svi odgovaraju: "Kažu mi da sam luda"

Nika Fleiss sa svojim psima - 6 Nika Fleiss sa svojim psima - 6 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss sa svojim psima - 11 Nika Fleiss sa svojim psima - 12 Nika Fleiss sa svojim psima - 10 Nika Fleiss sa svojim psima - 9 Nika Fleiss sa svojim psima - 7 Nika Fleiss sa svojim psima - 6 Nika Fleiss sa svojim psima - 5 Nika Fleiss sa svojim psima - 1 Nika Fleiss sa svojim psima - 2 Nika Fleiss sa svojim psima - 3 +0 Nika Fleiss sa svojim psima - 4 Galerija

Došlo je vrijeme za promjene! Zaključila je Nika Fleiss i odlučila pokrenuti novi posao. Okrenula se svojoj velikoj ljubavi, onoj prema životinjama, pa tako otvara salon za životinje. Zašto se odlučila na ovaj korak te kako danas s odmakom gleda na svoju sportsku karijeru i život u Miamiju, otkrila je Jeleni Prpoš.

Iako se uglavnom uređuje sam, Jack je jedan od krivaca zašto je ova bivša skijašica svoj poduzetnički duh usmjerila baš u životinje. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Nika Fleiss svim ljubiteljima pasa i mačaka želi pružiti ono što i zaslužuju. Dizajnerske proizvode, luksuzne tretmane, ali i mnogo brige te ljubavi u salonu koji uskoro planira otvoriti. 

"Svi s kojima pričam kažu: 'Nisi normalna, luda si, sad nitko ne pokreće ništa, sad se svi drže doma na respiratorima, čekaju da vide što će se dogoditi, kako će se dalje ekonomija razvijati, tržište disati..' Ja s druge strane mislim možda su ovakve situacije super podloga za krenuti u nešto novo", ispričala je Fleiss. 

Koračajući hrabrim korakom puna vjere u uspjeh Nika se potpuno dala u novi posao i ne želi biti ime na vlasničkom papiru. Završila je tečaj za uređivanje pasa, pa ćete je tako često moći vidjeti i sa škarama u rukama. Kaže da je to itekako zahtjevan posao i ima strahopoštovanje prema njemu, a sve ovo ju je podsjetilo ju je na vrijeme kada je kao dijete maštala da će biti veterinarka. 

"Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada se ne bi moglo pomoći. To su najčešća bića s kojima ja živim i imam suživot od malih nogu. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Jednostavno to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo", istaknula je bivša skijašica.

Jack je s Nikom već 11 godina, Foxy je udomila iz utočišta u Miamiju, a Coco i njezine obline su joj pod kožom već 10 godina. "Malo je jača, naravno, ali takvi smo svi u obitelji. Tipična curica, ja bih rekla, jako umiljata", rekla je Fleiss držeći Coco u naručju. 

Perfekcionizam i upornost koji su ju vodili u sportskoj karijeri, ali i kada se okušala u marketingu i odnosima s javnošću doći će i sada do izražaja. Ona sve svoje uspjehe, prvenstveno one skijaške danas gleda s više poštovanja.

"Taj dio sportski ponovila bih uvijek da se moram vratiti u ono doba. Jer mi je taj sport, svo to skijanje, odrastanje uz tu disciplinu pomoglo za mnoge druge stvari u životu", pojasnila je Nika. 

Bivša skijašica je progovorila i o budućnosti, odnosno djeci i obitelji. "Niti ja sebi stvaram pritisak, doći će prirodno ako mora doći, ako neće neće. Bez ljubavi se ne može živjeti ako se mene pita. Čovjek ju može naći u svakakvim stvarima, ne moraju to biti samo ljudi", zaključila je Nika.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene