Novi posao

Bivša Missica danas iznajmljuje ležaljke na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zamislite da vam tijekom godišnjeg odmora ležaljke na plaži iznajmljuje, ni više ni manje nego - bivša Miss Hrvatske!

Bivša miss Hrvatske Ivana Ergić u društvu svojeg dugogodišnjeg dečka svakodnevno marljivo radi. Danas je nekad prestižno natjecanje, kaže, palo na niske grane, a odgovornom smatra direkciju izbora. A ni modeling više nije što je nekad bio, kaže bivša missica. Zato Ivana sada radi na plaži u Srimi, a usto i studij privodi kraju.

Pogledaj i ovo showbuzz Kratak i sladak put Manekenka s ljubavnom pričom kao iz najromantičnijih holivudskih filmova pozirala u toplesu

Katarina Prnjak i Ivana Ergić - Dvije misice na jednom mjestu... U plićaku

Uz brojne obaveze pronađe i vremena za sebe. Na plaži je od sunčevih zraka štiti suncobran koji je, uz malenu pomoć, sama izradila. Poduzetna Ivana tu ne staje.

Od Marinovih starih majica izrađuje haljinice za plažu. Komplimenti za njezin izgled stižu sa svih strana, a Ivana nam je otkrila tajnu svoje dobre linije - prehranu po krvnim grupama.

Pažnja drugih muškaraca ništa joj ne znači jer je onog pravog već pronašla. Ipak zasnivanje obitelji još ne planira. 'Jednostavno mi je lijepo ovako i zaokupirana sam stvarno svim i svačim i nemam vremena za dijete, obitelj i to. Brak me nešto ne privlači, sasvim nam je dobro već godinama ovako', kaže Ivana. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene