Malo drugačija situacija

Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!

Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) +0 Renata Lovrinčević-Buljan Galerija

U vremenu kad smo prisiljeni ostati kod kuće, ne znači da trebamo klonuti duhom i tijelom. Dapače, domovi u samo nekoliko poteza mogu postati male teretane. To uvelike pomaže u trenucima kad nam je kretanje svedeno na minimum. Bivša Miss Universe i fitness trenerica Renata Lovrinčević - Buljan za vas otkriva nekoliko vježbi koje možete raditi od kuće.

Uvijek s osmijehom na licu i pozitivna duha, Renata Lovrinčević Buljan svoj je život posvetila obitelji ali i vježbanju. Upravo ova aktivna Splićanka i u vremenu izolacije naglašava bitnost ostajanja unutar vlastita 4 četiri.

Pogledaj i ovo Sheynnis Palacios - 3 najljepša žena svijeta Ovo je nova Miss Universe, a evo kako je na izboru prošla predstavnica Hrvatske Andrea!

" Prije svega držim se one "Što se mora nije teško" a pogotovo kada znam i koji je razlog - da zaštitim ne samo svoju obitelj nego da zaštitim sve ljude. Iz tog razloga smo već 5 dana doma, nismo izlazili, uskoro ćemo izaći po osnovne namirnice i doma uživamo", priča. 

Itekako uživaju. Iako je suprug zbog vojne misije u trajanju od 7 mjeseci trenutno u Litvi, Renata uživa sa svoja dva mušketira. Zabave kod njih ne nedostaje.

"Dan mi jako brzo proleti, čak i ne stignem obaviti sve što sam zamislila. Kuhanje, učenje s djecom, igramo se i koristimo sve aseve u rukavu koji jedan kineziolog mama ima. Bit odlikaš odraditi ovo kako treba, ostati doma i nadati se najboljemu.", govori. 

Upravo na vježbanje ova bivša Miss Universe nije zaboravila, te ističe kako bi svi trebali u ovim trenucima što više kretati svoje tijelo. A ako mislite da je to nemoguće u vlastitom domu, Renata ima otkriva tajne kako uz pomoć kućnih pomagala možete biti itekako fit.

"Danas sam vam snimila trening sa stolicom i štapom od đogera ili metle tako da probajte, prilagodite. Ako vam je stolica teška nemojte ulaziti u koštac sa njom - napravite to onda bez ičega samo prateći pokrete.", poručuje. 

Uz malo kreativnosti svatko si može poboljšati vlastiti sportski duh, a i kad je u pitanju prehrana ni tu ne smijemo zakazati, naš imunitet mora biti isto u formi.

"Ja u svojoj obitelji u ovom zimskom vremenu pojačam unos vitamina. Imam sreću da imam stablo limuna ispred kuće pa beremo svoj limun. Uvijek u kombinaciji sa toplim čajevima jako raznovrsnima i medom. A šta kuhamo uvijek možete pogledati na društvenim mrežama, jako to često i dijelim i stvarno se radujem što kuham u miru i ne moram žuriti na posao.", govori. 

A ovo jest vrijeme kada zaista ne trebamo žuriti, već se posvetiti sami sebi i svojim bližnjima. Pokušajte i vi kao i Renata jer u zdravom tijelu krije se i zdrav duh.

"Ostanite doma i čuvajte se i sve prođe i sve će biti u redu. U ovome smo zajedno!'', zaključila je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro koncert (Foto: Dnevnik.hr) +0 Miroslav Škoro (Foto: screenshot Facebook) Celebrity Škoro sa sinom Matijom izveo svoj poznati hit i dirnuo mnoge: "Prekrasno, nama ovo puno znači"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene