Otvoreno o svemu

Bivša Miss: 'Nisam operirala ni nos ni usne, to je presmiješno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska ljepotica koja se prije dvije i pol godine udala i rodila sina Ivana (Ivano) u posljednje je vrijeme postala vrlo tražena vizažistica.

Od pobjede Jelene Maroš Franjkić na izboru za Miss Universe prošlo je 8 godina. Bila je to, kaže, najljepša godina u njezinu životu, a jedino što ju je pogađalo u to vrijeme bili su tračevi i predrasude.

Pogledaj i ovo showbuzz Skriva ljubavni život Najljepša Hrvatica šuti kao zalivena: 'Mislim da je privatni život uvijek bolje držati za sebe'

'Uf, bilo ih je dosta, ali jedan od zanimljivijih je taj da sam operirala nos i usne i da je to čak potvrdio jedan kirurg iz Osijeka, što je, mislim, presmiješno', rekla je Jelena.

Ova 100-postotno prirodna ljepotica, koja inače nema ništa protiv estetskih zahvata, smatra da je titulu Miss Universe mogla mnogo više iskoristiti da joj se ona dogodila prije 2-3 godine, a ne kao neiskusnoj 19-godišnjakinji.

Bivša Missica udala se za 8 godina starijeg – čeka i prvu bebu!

'Jer možda bih da sam u to krenila prije 2-3 godine, bila malo pametnija, malo bi drugačije sve to gledala, ne bih uzimala puno toga zdravo za gotovo, jer to je jedan izbor koji ti daje toliko mogućnosti, da jednostavno mislim da možeš to iskoristit u nekim malo zrelijim godinama'.

No, svoje je iskustvo u svijetu mode nekadašnja Miss Universe Hrvatske, Jelena Maroš Franjkić dobro iskoristila. Modne piste je zamijenila šminkanjem i u kratkom roku postala vrlo tražena vizažistica. 'Jednostavno sam odlučila svoju ljubav pretvorit u svoj posao i mislim da nema ništa ljepše od toga i stvarno mi je krenilo. Cure su jako zadovoljne', iskrena je Jelena.

Osim na poslovnom, 27-godišnjoj misici cvjetaju ruže i na privatnom planu. Prije dvije i pol godine udala se za ugostitelja Sašu Franjkića: 'Žena prvo treba biti zadovoljna sobom, da bi bila zadovoljna i svojim partnerom, a onda na kraju i brakom'.

Što je još lijepa Jelena otkrila saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene