2010. godine izabrana je za Miss Hrvatske. Dugo je svojim pojavljivanjima u javnosti punila medijske stupce. No prije dvije godine Katarina Banić svima je rekla ''doviđenja''.

Galerija


Pred objektiv fotoaparata stala je na nagovor prijateljice jer se iz javnog života povukla. Moramo priznati da bivša Miss Hrvatske Katarina Banić izgleda bolje nego ikad.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Kada nekoga upoznam, pola sata mu moram dokazivati da sam normalna!' Slika nije dostupna Lijepa Jelena oduzimala dah - kožne hlače za seksi mamu!

"Nekad se sjetim, ajme baš je to bilo dobro. Ali nekako valjda sve ide svojim tokom, sve u svoje vrijeme. Tako je i to bilo u neko vrijeme kad sam ja to možda i željela, ali sad manje'', priznaje Katarina koju moda više baš i ne zanima.

Miss Katarina Banić (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Miss Katarina Banić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

U dvije godine izbivanja s javne scene mnogo se toga događalo u njezinu životu. Ističe da su mediji prema njoj često bili nekorektni i kako je upravo to razlog njezina nepojavljivanja.

"Rijetko koji intervju izišao bi onako kako bih ja da iziđe, odnosno ono što bih ja i rekla. Onda se samo prelomilo u meni i rekla sam da neću više, i to je to", iskrena je bila Katarina.

Najljepšom Hrvaticom proglašena je prije 8 godina. Izbor će joj zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Natjecanja ljepote smatra vrijednim iskustvom.

Miss Katarina Banić (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Miss Katarina Banić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

"To je isto jedna dobra škola, jedno iskustvo. U svemu ima nešto dobro, tako i u tome. Možda danas ne bih bila u medijima koliko sam bila. Ne bih dozvolila da mi izlaze neke gluposti u medije i to je nešto što bi promijenila. Ali opet, sve ima svoje zašto. Tad sam bila mlada, sve su me te gluposti i zanimale'', priznaje lijepa Triljanka.

Katarina danas radi u financijskom sektoru i poslovno je ostvarena. No kad je u pitanju njezin ljubavni život, vrlo je tajanstvena.

''Ma sve je to super, ne mogu ništa reći'', kazala je Katarina Banić.

Ovaj modni izlet Katarina je napravila samo zbog prijateljice dizajnerice Diane Beuković.

Miss Katarina Banić (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Miss Katarina Banić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Što je još rekla, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.