Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon godinu dana medijskog izbivanja, bivša Miss Hrvatske otkrila je da će ovog ljeta diplomirati sportski menadžment, a progovorila je i o svojem ljubavnom životu.


Mnogi su primijetili kako je s društvene scene već duže vrijeme nestala bivša Miss Hrvatske Katarina Banić, koja je do prije godinu dana svojim javnim istupima redovito izazivala salve komentara.

Vezani članci Robbie Williams Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi

'Glupo mi je da sad izlaze neki glupi tekstovi o meni, tipa povećala usne, povećala ovo, povećala ono, smršavila, udebljala se... To je zaglupljivanje naroda. Mislim, što koga briga kako ja izgledam, tako da jednostavno sam shvatila da ne želim biti među takvim tekstovima i maknula sam se od toga', rekla je Katarina.

24-godišnja Triljanka okrenula se fakultetu pa će na ljeto diplomirati sportski menadžment, a u slobodno vrijeme piše knjigu. Velika strast ove atraktivne crnke je nogomet pa kao dodatan posao i dalje radi kao skaut za jednu inozemnu agenciju.

Otkrila je i kako na njezinu ulogu lovca na mlade nogometne talente gledaju njezine prijateljice.

'Njih to više ništa ne iznenađuje, to je njima nekako normalno. Bilo bi im neobično da se sad počnem baviti s nekim stvarima koje su tipične za žene, to bi ih iznenadilo', otkrila je.

A titula Miss Hrvatske joj je, priznaje, donijela više štete nego koristi.

'Jednostavno ljudi te drugačije počnu gledati. Do tog izbora gledali su me kao neku normalnu osobu, a sad, kad upoznam nekog novog, ja se najprije toj osobi moram dokazivati pola sata da sam normalna i da sa mnom može normalno pričati, da nisam umišljena', rekla je.

Iako ima udvarača na pretek, ljepotica bujnih atributa nam je otkrila da je još uvijek solo igračica. Više o tome, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook