Kod kuće

Život u Kaliforniji nije lak - Bivša manekenka otkrila zašto se vraća u Hrvatsku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U zagrebačkom Maksimiru proteklog se vikenda okupilo veselo društvo. A doznali smo i zašto se u Hrvatsku vraća bivša manekenka Kristina Sajko.

Kad se početkom srpnja, negdje u Zagrebu, samo radi igre skupi ovoliko ljudi, morate pretpostaviti da je posrijedi neki poseban povod za to. Za vikend okupljanje zaslužno je bilo ljetno izdanje StoryKidsa, tromjesečnika za mame i djecu, koji i u ovom broju donosi aktualne teme iz roditeljstva.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Uspješni i slavni: Hrvati u reality showovima osvojili Ameriku!

Svoj doprinos dosad su kao kolumnistice dale brojne poznate mame, a sada će im se pridružiti i bivša hrvatska manekenka s kalifornijskom adresom Kristina Sajko.

'Opisujem život tamo, neke dogodovštine i tako', otkrila je Kristina i kako vidjet ćete, neću ništa otkrivat sada Kalifornija nije baš idealno mjesto za odgoj djece. 'Idem svaki dan u park, pokušavam da se druže, međutim tak su svi grupirani, tak da planiramo se vratiti u Hrvatsku. Mislim da je to bolje za njih', kaže Kristina koja će  ljeto provesti putujući po našoj obali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene