Otkrila i zašto

Naša ljepotica udana je za milijunaša, no Parizom hoda bez novčanika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za jednog posjeta francuskoj prijestolnici Jelena je upoznala dizajnera iranskog podrijetla Hermidasa Atabeykija.

Bivša manekenka Jelena Orešković nakoj udaje za poznatog francuskog dizajnera iranskog podrijetla Hermidasa preselila se u francusku prijestolnicu. Sa suprugom i kćeri živi u luksuznom stanu u samom središtu Pariza, u kojem je ugostila i ekipu inMagazina.

Pogledaj i ovo Jelena Orešković poseban razlog za izlazak Naša bivša manekenka nekada je harala modnim pistama, a onda je napravila potpuni zaokret u karijeri!

Zgodna plavuša o kojoj bruji cijeli svijet - Tek joj je 19 godina

Jelena je u Pariz prvi put stigla sa 17 godina u ulozi manekenke. U gradu ljubavi živi sada već pet godina, a modnu pistu zamijenila je ulogom supruge i majke.Priznaje da njezin dan izgleda jednako kao i život u Zagrebu. 'Budim se u 7 vodim malu u malu školu, kupim joj ručak, pravi posao majke', kaže Jelena koja nema dadilju. 'Ja sam jako željela dijete i želeljela sam biti prava mamam i ne želim da mi bolesno dijete zaziva dadilju ovdje pogotovo jer ovdje svi imaju dadilje', objašnjava.

Ova diplomirana ekonomistica se u Pariz preselila zbog ljubavi. Za jednog posjeta francuskoj prijestolnici upoznala je dizajnera iranskog podrijetla Hermidasa Atabeykija. U braku su tri godine i, kako Jelena kaže, možda kći Pathea uskoro dobije brata ili sestru. 'Da mi je to pitanje postavljeno prije šest mjeseci rekla bih da nema šanse jer sam majka i noć i dan i izgubi se neki svoj identitet i integritet pogotovo zato jer sam se preselila u stranu zemlju i krenula iz početka. Sada kada sam puno ležernija i spavam bolje dođe mi želja za drugim djetetom jer ne želim da je ona jedinica', rekla je Jelena.

Kako to obično biva u velikim metropolama, Pariz i nije najsigurnije mjesto za život. Iako je ovo mjesto ljubavi, svjetlosti, umjetnosti i kulture, Jelenu su nekoliko puta opljačkali, i to u samom centru. 'Ovdje si potencijalna žrtva svaki dan nad teroristima, ima muslimana i ima kriminala i otvorene su granice koje privlače bagru. Dva puta sam opljačkana na Champs-Élysée, jedna Rumunjka mi je uzela novčanik pa ga više ne nosim. Ovdje točno znam koliko ću potrošiti taj dan pa se naučiš živjeti', rekla je.

Kako u gradu, tako i u njezinu domu, sve još miriše na ljubav. Jelena kaže da se u braku nije ništa promijenilo. Jedino što se promijenilo jest to da je za vrijeme života u Francuskoj naučila odlično kuhati. Jelenin suprug se, pak, osim u nju, zaljubio i u našu kuhinju. Cijeli prilog pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene