Što kažu slavni?

Biste li i pod kojim uvjetima oprostili prevaru?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svatko od nas zasigurno se barem jednom u životu susreo s tim osjećajem.

Jedno od najvećih razočaranja u ljubavnom odnosu zasigurno je otkriće da vam je partner nevjeran. Bila prevara fizička ili emocionalna jednako je teško suočiti se s njome. Bi li ikako i pod kojim uvjetima domaće zvijezde mogle oprostiti nevjeru svojim partnerima? Našoj Sanji Kuzmanović upravo na to pitanje odgovorili su Željko Bebek, Ivo Amulić, Ivana Banfić i drugi.

Pogledaj i ovo Mila Elegović najveći test za par Poznate dame otvoreno progovorile o ljubavnoj prevari i otkrile bi li ju oprostile

Da ˝srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje˝ davno je zaključio jedan francuski filozof. Što ako se prepustimo osjećaju da želimo prevariti, iako smo u vezi ili braku - ima li povratka kad jednom prijeđemo tu granicu? Može li se nevjera uistinu oprostiti?

'Ne, ne, ja sam veliki, veliki emotivac, sentimentalna sam, osjećajna sam, strastvena sam. Onako, ne mogu reći da sam sebična, ali u ljubavi jesam sebična, ne bih mogla dijeliti partnera s nikim, umrla bi na to', rekla je Renata Končić Minea.

Kraljice domaće dance glazbe imaju ljetno iznenađenje!

'Oprostiti nevjeru u svakom slučaju stoji kao odluka onog partnera koji je prevaren. Između ostalog, jako je bitno da partner koji je otišao u avanturu preljuba želi povratak nazad i popravljanje tih partnerskih odnosa, objasnila je Radmila Pajić obiteljska psihoterapeutkinja.

Pitanje biste li oprostili nevjeru nije baš jednostavno, dapače, poprilično je složeno, no najviše od svega individualno. Pa ne čudi da su nakon pomnijega razmišljanja neki promijenili stavove, a neki ostali pri svome.

'Ja sam već oprostila, haha.. Ne, da li bi mu oprostila? Vjerojatno bi, ma bi sigurno jer ga volim, mislim ako mu je bilo lijepo... Ali mora mi reći', dodala je Ivana Banfić.

'Ja mogu čak iz te silne ljubavi reći da bi ja prešla preko toga, ali poznajući sebe, mislim da bi me svake sekunde kopkalo zbog čega, zašto i kako. Ako se izgubi čar s tom nekom prevarom, ne znam, da me pitate za 10 godina kad neću imati izbora, haha, onda bi možda rekla da, da ću sto posto prijeći, ali što je moje, moje je i intimno i emotivno to je samo moje', rekla je Ivana Banfić

Čini se da su muškarci skloniji opraštanju nevjere, tako je barem pokazala naša anketa među oženjenim estradnjacima.

'Nekako i na vjernost imam malo drukčiji pogled jer osoba ima sva prava u životu živjeti onako kako osjeća da treba, onda bilo kakav odlazak na drugu stranu je njezino pravo, tko onda ima pravo biti protiv toga?', rekao je Željko Bebek.

'Baš sam pričao neki dan sa njom i rekao sam da bi joj mogao oprostiti. Ali s obzirom da smo već u nekim godinama kad su sve nevjere polako iza nas i kad smo već zaboravili na njih i kad smo se opametiti u nekim stvarima, bar meni više ne pada na pamet', rekao je Ivo Amulić.

A tu granicu određuje svaki par za sebe. Točnije, ono što je jednima prevara drugima je tek bezazleni flert.

No uvijek je najlakše suditi nekom drugom, a malo tko bi, pokazuju istraživanja, i sam priznao prevara.

Ako odlučite oprostiti nevjeru, budite spremni na to da će vam biti potrebno mnogo samopouzdanja te još više želje da spasite vaš odnos. Samo jaka volja i predani partner, koji zaista žali zbog učinjenog, donekle su recept za spas vaše veze ili braka.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene