Saša Šekoranja u galeriji Kranjčar izložio je slike koje će visjeti u njegovoj kući. Među posjetiteljima izložbe našle su se Josipa Lisac, Đurđa Tedeschi, Biserka Petrović...

Galerija


Kad se na otvorenju izložbe pojave brojne zvijezde odjevene dostojno crvenog tepiha, onda znate da je u pitanju umjetnik Saša Šekoranja. Bili su tu Josipa Lisac, Biserka Petrović, Ivica Propadalo, i Đurđa Tedeschi. Saša Šekoranja u galeriji Kranjčar izložio je slike koje će visjeti u njegovoj kući, koju trenutačno uređuje u Istri.

Vezani članci In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Kakav otac, takav sin, Željko Bebek prvi put zapjevao u duetu sa sinom Zvonimirom, a on već ima vojsku obožavateljica! Indira Levak Zvjezdani trikovi vladarica transformacije: Otkrivamo kako do novog izgleda bez trajne promjene imidža

Unatoč užurbanom tempu, zbog obilježavanja 25. godišnjice Draženove tragične pogiblje, Biserka nije propustila izložbu dobrog prijatelja. "Sa svih strana ljudi zovu kao da se takmiče tko će ljepše napraviti za Dražena. Španjolci su već dali dokumentarac, sad Talijani rade. U Budimpešti sam već bila, u New Yorku sam bila, u Valenciji koliko god mogu ja ljudima dođem kad vidim da žele raditi", rekla je Biserka Petrović.

Što su nam otkrile Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Biserka Petrović (Foto: PIXSELL) - 4
Biserka Petrović (Foto: PIXSELL) - 5 Foto: Pixsell