Nakon što se u Zadru susrela s Novakom Đokovićem, Biserka Petrović konačno može mirno spavati. Nakon testiranja doznala je kako je negativna na Covid 19.

Galerija


Prvi reket svijeta u Zadru se susreo s mamom nikad prežaljene košarkaške legende Dražena Petrovića. Novak Đoković bio je izrazito dirnut jer Dražen je za njega ikona sporta, a ni Biserka Petrović nije krila uzbuđenje.

Vezani članci Mila Elegović Poznate dame otvoreno progovorile o ljubavnoj prevari i otkrile bi li ju oprostile Severina Poznate Hrvatice koje nisu odoljele preobrazbi u plavuše otkrile koja je čar u toj boji kose

Nakon susreta u Zadru uslijedila je neugodna vijest kako je Novak pozitivan na Covid 19. Za Biserku su to bili teški trenutci. Simptome nije imala pa je više nego za sebe bilo strah za supruga. Olakšanje je uslijedilo nakon što je test pokazao kako je negativna. Sada već planira kako dalje održavati uspomenu na Dražena, ali i objašnjava zašto su odbili inicijativu iz Amerike za snimanje filma o životu košarkaše legende.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

Nives Ivanišević dirljivim se riječima oprašta od majke Vesne: "Hvala što si bila baš moja mama"