Nije joj bilo lako

Gotovi dani neizvjesnosti nakon susreta s Đokovićem: Biserka Petrović dobila nalaze testa na covid-19

Biserka Petrović i Novak Đoković - 2 Biserka Petrović i Novak Đoković - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Biserka Petrović i Novak Đoković - 2 Marin Čilić, Biserka Petrović, Novak Đoković i Borna Ćorić +0 Biserka Petrović i Novak Đoković - 1 Galerija

Nakon što se u Zadru susrela s Novakom Đokovićem, Biserka Petrović konačno može mirno spavati. Nakon testiranja doznala je kako je negativna na Covid 19.

Prvi reket svijeta u Zadru se susreo s mamom nikad prežaljene košarkaške legende Dražena Petrovića. Novak Đoković bio je izrazito dirnut jer Dražen je za njega ikona sporta, a ni Biserka Petrović nije krila uzbuđenje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Nakon susreta u Zadru uslijedila je neugodna vijest kako je Novak pozitivan na Covid 19. Za Biserku su to bili teški trenutci. Simptome nije imala pa je više nego za sebe bilo strah za supruga. Olakšanje je uslijedilo nakon što je test pokazao kako je negativna. Sada već planira kako dalje održavati uspomenu na Dražena, ali i objašnjava zašto su odbili inicijativu iz Amerike za snimanje filma o životu košarkaše legende.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene