U Šibeniku će se uskoro održati nešto drugačiji izbor ljepote. Birat će se Miss MAMA! Doznajte koje kvalitete moraju zadovoljavati kandidatkinje za NAJ MAMU.


Nema riječi kojima bismo opisali biće koje zovemo - mama. To je osoba koja je uvijek tu kada nam treba, čija ljubav nikada ne prestaje te životni oslonac. Upravo iz tog razloga u Šibeniku će se održati prvi put izbor namijenjen svim majkama od 25 do 55 godina.

Vezani članci Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže" Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija"

'Mama je osoba, mama je stup društva, stup obitelji. Mama puno radi, mama kuha, sprema, čisti, odgaja djecu. Naravno tu su i tate, ali mama je ipak najvažnija i pokažimo svima da mi mame možemo izvrsno i na toj modnoj pisti', rekla je Ojdana Koharević, organizatorica.

Na sam spomen modne piste vjerujem da su mnogim mamama zaklecala koljena, no tu će biti izvrsni tim koji će se pobrinuti da u tom trenutku zabljesnete što je više moguće. A uz dobru frizuru treba se elegantno i odjenuti, no ni tu se drage mame ne morate zamarati, na vama je samo da uživate, a drugi će se oko toga brinuti.

A kako sve to izgleda, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr