Naj mama

ŽENA, MAJKA, MISSICA - mame, ovo je za vas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Šibeniku će se uskoro održati nešto drugačiji izbor ljepote. Birat će se Miss MAMA! Doznajte koje kvalitete moraju zadovoljavati kandidatkinje za NAJ MAMU.

Nema riječi kojima bismo opisali biće koje zovemo - mama. To je osoba koja je uvijek tu kada nam treba, čija ljubav nikada ne prestaje te životni oslonac. Upravo iz tog razloga u Šibeniku će se održati prvi put izbor namijenjen svim majkama od 25 do 55 godina.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

'Mama je osoba, mama je stup društva, stup obitelji. Mama puno radi, mama kuha, sprema, čisti, odgaja djecu. Naravno tu su i tate, ali mama je ipak najvažnija i pokažimo svima da mi mame možemo izvrsno i na toj modnoj pisti', rekla je Ojdana Koharević, organizatorica.

Na sam spomen modne piste vjerujem da su mnogim mamama zaklecala koljena, no tu će biti izvrsni tim koji će se pobrinuti da u tom trenutku zabljesnete što je više moguće. A uz dobru frizuru treba se elegantno i odjenuti, no ni tu se drage mame ne morate zamarati, na vama je samo da uživate, a drugi će se oko toga brinuti.

A kako sve to izgleda, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene